çok acil balkabağı tohumuna ihtiyaım var
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
balkabağı
Collapse
X
-
Cevap: balkabağı
sayın mogalhan size Ana indeks - BAHCESEL.COM/ILANSEL sayfasını tavsiye ederim. alım ilanı bırakabilirsiniz.
-
teşekkür ederim.ben uzun zamandır bakamadım maillere.3000 kök balkabağı tohumunu diktim.değişik türlerde.dev balkabağı diye 50 kadar aldıklarımda oldu .tam emin değilim.dikimi yaptık.eğer ihtiyacım olursa sizinle irtibata geçeceğim.balkabağı yetiştiriciliği hakkında bilgilerinizden faydalanmak isterim.
saygılar.
05326886450
muhsin kavalcı
Antalya/kumluca /mavikent Kasabası
Comment
-
muhsin bey eskişehirde dilimli bir kabak cinsi var kızılinler kabağı deriz ondan ektim birde adapazarı kabağı ektim aslında ben muhasebeciyim
küçük çaplıda çiftçilik yapıyorum.Bizim yörede kabak eken çok oldu pazar bulursak onlarıda değerlendiririz.siz ne iş yapıyorsunuz iyi çalışmalar
Comment
-
bende yeni gördüm mesajınızı muhsin bey,civarda bal arısı yoksa,birkaç kovanda bal arısı koyunuz.hem tozlaşmaya yardımcı olur,hemde balını yersiniz.epeyce önce arılarımı bal kabağına götürmüştüm balı kabak tatlısına benziyor.bedeva kabak tatlısı yersiniz,pişirmeden zhmetsizce.size kolay gelsin
Comment
-
slm,
ben edebiyat öğretmeniyim.bizim aile sera ve portakalla uğraşıyor.dolayısıyla bende bu işlerden kopamıyorum.bu yılo balkabağı dikelim dedim.pazarıda var yani.3000 kök kabağım var.yaklaşık en az 50 ton kabak bekliyorumç.piyasası güzel.geçöen 2 kişi pazarlık için gelmiş.ama ben yoktum.bu iş olacak galiba.
Comment

Comment