fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

balkabağı

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• balkabağı

çok acil balkabağı tohumuna ihtiyaım var

Cevap: balkabağı

sayın mogalhan size Ana indeks - BAHCESEL.COM/ILANSEL sayfasını tavsiye ederim. alım ilanı bırakabilirsiniz.

Comment

Kaç Kilogram Hangi Cins Belirtirsen Yardımcı Oluruz

Comment

teşekkür ederim.ben uzun zamandır bakamadım maillere.3000 kök balkabağı tohumunu diktim.değişik türlerde.dev balkabağı diye 50 kadar aldıklarımda oldu .tam emin değilim.dikimi yaptık.eğer ihtiyacım olursa sizinle irtibata geçeceğim.balkabağı yetiştiriciliği hakkında bilgilerinizden faydalanmak isterim.
        saygılar.
        05326886450
        muhsin kavalcı
        Antalya/kumluca /mavikent Kasabası

Comment

muhsin bey eskişehirde dilimli bir kabak cinsi var kızılinler kabağı deriz ondan ektim birde adapazarı kabağı ektim aslında ben muhasebeciyim
          küçük çaplıda çiftçilik yapıyorum.Bizim yörede kabak eken çok oldu pazar bulursak onlarıda değerlendiririz.siz ne iş yapıyorsunuz iyi çalışmalar

Comment

bende yeni gördüm mesajınızı muhsin bey,civarda bal arısı yoksa,birkaç kovanda bal arısı koyunuz.hem tozlaşmaya yardımcı olur,hemde balını yersiniz.epeyce önce arılarımı bal kabağına götürmüştüm balı kabak tatlısına benziyor.bedeva kabak tatlısı yersiniz,pişirmeden zhmetsizce.size kolay gelsin

Comment

slm,
              ben edebiyat öğretmeniyim.bizim aile sera ve portakalla uğraşıyor.dolayısıyla bende bu işlerden kopamıyorum.bu yılo balkabağı dikelim dedim.pazarıda var yani.3000 kök kabağım var.yaklaşık en az 50 ton kabak bekliyorumç.piyasası güzel.geçöen 2 kişi pazarlık için gelmiş.ama ben yoktum.bu iş olacak galiba.

Comment

Merhaba Tabiatcı hocam,
                tatlısını yaparım diye bir kaç kök tatlı kabağı ekeyim dedim, bir sürü oldu, tatlısını yapıyorum, çok güzel oluyor, acaba bu cins kabağın (yani şu on kiloluk malum tatlı kabağının) yemeği de olur mu, bilginiz varsa rica ediyorum.
                selamlar

Comment

Working...
                X