merhaba ben sultanim ev hanımıyım doğağı çok seviyorum hobi olarak çiçek yetiştirmeye çalışıyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
doğa tutkunu
Collapse
X
-
Cevap: doğa tutkunu
merhaba sultanim ben mirem bende siteye bugün üye oldum ve çiçekleri çok seviyorum evimin önünde bi bahçem var her gün çiçeklerle ilgilenmek ve onların gelişmelerini izlemek çok hoşuma gidiyor ayrıca benim doğa ile ilgili bi avantajım köyde oturmam ve sürekli doğa ile iç içe olman köyümüzün biraz aşağısında iznik gölü var yaşadığım yer çok güzelbende bir süre sonra size buraların resimlerini yollayacağım umarım beğenirsiniz hoşca kalın
Comment
-
merhaba mirem ne kadar şanslısınız hep doğayla içiçe yaşamak istedim ama bugüne kadar nasip olmadı ben de kendimi balkonumda yetiştirdiğim çiçeklerimle avutuyorum inşallah birlikte güzel şeyler paylaşırız resimlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum
Comment
-
benim yaşadığım köyünde bir sitesi var.orada köyümüzü tanıtıyoruz .bende sizleri oraya davet ediyorum emnimk oradada ilginizi çeken konular bulacaksınız.adresi Naturelife Project görüşmek üzere
Comment
-
mirem sitenizi gördüm çok beğendim sizin bulunduğunuz yer köy değil sanki sayfiye yeri gibi şahanee bayıldım gerçekten çok şanslısın
üstelik ben hayvanları da çok severim hele keçiler kuzular sevilmez mi?stres topu gibi oyna ohh ne güzel valla insanda ne gam kalır ne keder
Comment
-
şükürler olsunki benim hayatımda öyle burada vakit çok güzel geçiyor.yazın tadını göl kenarında doya doya çıkarıyoruz.bizim işimiz kışın .zeytinci bizim buralar,herkesin belirli bir miktar zeytinliği var.geçimlerini bu şekilde sağlıyorlar.yazları ise tatil yapıyorlar.burada herkes çiçekleri çok sever ,herkesin kapısının önünde mutlaka rengarenk çiçekler vardır .kapı önü muhabbetleri genelde bu güzel manzara eşliğinde yapılır.yolunuz düşerse ziyarete bekleriz.sağlıcakla kalın sultanim.....
Comment
-
siz şanslı olup bunun farkındasınız şükür bazı insalar ne yazık ki Allahın kendilerine sunduğu güzelliğin değerini bilmiyorlar çevre bilinci taşımayan o kadar insan var ki iki çiçek yetiştirmezler olanı da mahvederler gölgesine sığındımız ağaçları kendi çıkarları için yakarlar ben bu insanları anlayamıyorum nasıl bir zihniyet taşıyorlar köyünüze inşallah birgün yolum düşerse gelirim neden olmasın
Comment
-
her zaman beklerim ... o zihniyetsiz insanlar ne kendilerini nede geleceklerini düşünmeyen insanlar..umudediyorumki zamanla bu düşüncedende kurtulacak ve onlara bahşedilen bu güzelliğin kıymetini anlayacaklar.geçmiş nesil ne derece cahil olsada bizim gibi insanların ellerinde yetişen yeni nesil doğanın ne derece önem taşıdığı bilinciyle yetişiyor.bana göre her anne bir öğretmendir.ben kızıma doğa sevgisini hayvan sevgisini şimdiden aşılamaya çalışıyorum.eminimki ileride iyi bir doğa kruyucu olacak.sağlıcakla kalın sultanım....
Comment

Comment