fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

....::::Selam::::....

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• ....::::Selam::::....

Selam arkadaşlar ben kuşadası ndan uğur ziraat mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim...Bilgileri paylaşmak adına çok güzel bir platform bu site. Teşekkürler...

Cevap: ....::::Selam::::....

Değerli uğurgunes, sitemize hoşgeldiniz. İşini seven, mesleğine gönül veren bir ekip tarafından yayınlanan sitemizde sizi de aramızda görmek bizi memnun etti. Yıllardır mesleğimizi öğrenirken, aradığımız bilgileri sağdan soldan, eski kitaplardan öğrenmeye çalıştık. Çoğu zaman sorularımıza cevap bulamadık. sizin gibi genç meslektaş arkadaşlar bu sıkıntıları çekmeyecekler çünkü bundan böyle Bahçe peyzaj tarım orman ve çevrecilerin ortak platformu bahcesel.com var. Bu güçlü kadroya sizde katılın.

Biz bu siteye gönül verdik. Bu sizinde elinizde!...

Görüşmek üzere...

Comment

selam bende afyondan katılıyorum.4 yıldır amatör olarak elma fidanlarıyla uğraşıyorum. sizlerin yardımınızla birde profesyonel fidanlık yapmak istiyorum. bitkiye gönül verenlere bendende selamlar

Comment

Aranıza Konya'dan katılıyorum. Formdan istifade edeceğim ve soracağım çok konu olacak gibi. Bildiğim kadar sorulara cevapta verebilirim. Tarıma gönül ve emek verenleri selamlıyorum.

Comment

Working...
        X