fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tüm Bahcesel Ailesine selamlar

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Tüm Bahcesel Ailesine selamlar

Merhaba, Ben Bahcedanismani S.Murat SARAÇ. Zıraat Mühendisiyim. İstanbulda serbest olarak Bahçe, peyzaj ve Tarım alanlarında danışmanlık yapıyorum. Bahcesel sitesini uzun zamandır takip ediyordum. Bu gün daha fazla beklemeden üye olmaya karar verdim. Çünkü böylesine büyük bir sitede benimde katkım olmalı diye düşünüyorum.

Belki beni de uzmanlar arasına alırsınız...

Cevap: Tüm Bahcesel Ailesine selamlar

Murat bey merhaba .Aramıza hoş geldiniz.Bahcesel olarak kimsenin derisine ve renğine bakmıyoruz.Bilğilerinizi ve tecrübenizi paylaşmak istiyorsanın buyurun buraya.

Comment

Sevgili S.Murat SARAÇ, aramıza hoş geşldiniz meslektaşlarımızla birklikte soru soranlara yardım etme zevkini ve bilgi verenlerden bilgilenme olgusunu ve ayrıca hepiminin bilgisine bilgi katma heyecanını hep birlikte yaşamak ümidiyle aramıza hoş geldiniz. Bilgili olduğunuz konularda yardımlarınızı her zaman bekleriz.

Comment

Teşekkürler, Bu sıcak karşılama beni çok memnun etti. Saygılarımla...

Comment

S. Murat bey sitemize hoşgeldiniz. Sitemizin size ve sizin de sitemize birçok olumlu katkıları olacaktır. Bilgi paylaşımının ve böylesi sitelerin amacı da budur. Sizi sitemizde girişken ve paylaşımcı kimliğiniz ve uzmanlık vermek istediğiniz konularda aramızda görmek isteriz. Saygılarımla...

Comment

Working...
          X