fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

mrb ziraat mühendisi feridun

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• mrb ziraat mühendisi feridun

Merhaba ben Bursa'dan Feridun Bayram. Ziraat Mühendisiyim. taprak bölümü Çanakkale 18 Mart Ünv. mezunuyum. Askerliğimi yaptım. 83 doğumluyum. buraya bilgi ve tecrübe paylaşmak için üye oldum. umarım birbirlerimizden faydalanırız. Daha güzel bi dünya için çalışırız. Herkeze iyi forumlar.

Cevap: mrb ziraat mühendisi feridun

hos geldiniz ferebbay

Comment

Feridun bey sitemize hoşgeldiniz. Tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir forum olduğunu göreceksiniz. yıllarca ihtiyaç duyduğumuz forum sistemini biz kurduk. sizide aramızda görmekten mutluyuz.
      Selamlar...

Comment

feridun bey hoş geldınız

Comment

Hoşgeldiniz Ferudun Bey
          Umarım Hem Güzel Vakit Geçirir Hemde Insanlığa Faydalı Olursunuz...

Comment

Hoşgeldiniz Ferudun Bey
            benim asil mesleğim emlakçılık olmasına rağmen seracılıkta yapmaktayım
            birşeyler üretmek çok güzel ve zevkli bir uğraş , bu işide sadece üretmek değil en güzelini en kalitelisini nasıl üreteceğimizdir. bunuda siz değerli arkadaşlarımızın tavsiyeleri doğrultusunda yapmak arzusundayız.

Comment

eray erol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Hoşgeldiniz Ferudun Bey
              benim asil mesleğim emlakçılık olmasına rağmen seracılıkta yapmaktayım
              birşeyler üretmek çok güzel ve zevkli bir uğraş , bu işide sadece üretmek değil en güzelini en kalitelisini nasıl üreteceğimizdir. bunuda siz değerli arkadaşlarımızın tavsiyeleri doğrultusunda yapmak arzusundayız.
              merhaba erol bey tabiyki tarımla uğraşan özellikle üreticilik ile uğraşan değerli insanlarımıza tavsiyelerde bulunmak ve bilgilendirmek benide mutlu eder...

Comment

slam bende yeniyim

merhaba bende yeni üye oldum.mesleğim sigortacılık.fakat ufak çaplı şimşir.leylandi altuni vs gibi bitkilerle uğrasıyorum.bana büyük bir haz veriyor.hatta şimdi elimde 2,5 yaşında 30 cm civarında 3600 adet şimşirim var onları satmaya çalışıyorum.fırsatım olsaydı ziraat okurdum.ama uludağ sigortacılık kısmette varmış.

Comment

Working...
                X