fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

açelya

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• açelya

Yalova'dan Açelya Sipariş Ettim, Bir Sürü Seri Aksilikle 10 Gün Bana Ulaşamadı Ve Kutudan çokardığımda, Son Derece Kötü Durumdaydı, Bir Aydır Her Türlü şeyi Denedim Biraz Toparladı Ama Tam Olarak Değil. Bu Konuda Tavsiyesi Olan Var Mı? şimdiden Teşekkürler..

Cevap: açelya

Acelyaların dış mekan ve iç mekanda yetişenleri var.Dış mekan ise bu sezon artık ondan bir şey beklemeyin derim.Şayet iç mekan ise porsümüş yapraklarını alınız.Hafif gölgeli ve biraz nemli toprakda çabucak toparlanır.

Comment

10 gun sürmesı tuhaf normalde 2 günde turkıyenın her yerıne varır kargolar

Comment

hezede Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Yalova'dan Açelya Sipariş Ettim, Bir Sürü Seri Aksilikle 10 Gün Bana Ulaşamadı Ve Kutudan çokardığımda, Son Derece Kötü Durumdaydı, Bir Aydır Her Türlü şeyi Denedim Biraz Toparladı Ama Tam Olarak Değil. Bu Konuda Tavsiyesi Olan Var Mı? şimdiden Teşekkürler..

Bildiğim kadarıyla açelya serin yerleri seviyor. Evinizin batı cephesi varsa orda kalsın. Suyunu da ihmal etmeyin.

Comment

açelyalarin vatani asya yani asitli topraktir asitli topr koymayi unutmayiniz genelde nemli arada topraginda kurumasini saglayiniz

Comment

bu kargolar böyle malesef,geçen yıl ARTVİN den gelen 27 adet ana arım boğularak öldü,bu senede MERSİN 'den gelen 2 adaet ana arı yine öldü havasızlıktan,gerçi firmalar karşıladı ama yazık değilmi? önce iş ciddeti diyelim.

Comment

Working...
            X