fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Deveci armudum

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Deveci armudum

Merhabalar;deveci armudumun derdini daha önce yazmıştım.Bu sürede dibine bir kova suda erittiğim bir çay bardağı demir tozunu ve %12'lik N-K-P karışımını verdim...15 gün geçti Tık yok.Ne yapraklarda koyulaşma ne de bariz bir canlılık.yalnız komşumun armudunda da bu sene meyva yok yaprakları da benimkinden biraz daha canlı.Yoksa bu sene Ankarada armut yiyemeyecek miyiz hani iyisinin derdinde değilim da bari ağacı kurtarsak.
    Ne yapayım ben bu armuda yaw da canlansın.Bir bilen varsa bana da söylesin.

Cevap: Deveci armudum

Mustafa ÇAĞMAN bey bize armudunuzun resmini yakından ve bir kaç açıdan çekilmiş resmini gösterebilrimisiniz, foruma resmini yerleştirin yani.

Comment

armut ağaçları öyle kolay kolay kurumaz merak etmeyin.Armut hastalık ve zararlılara ve kötü iklim ve toprak şartlarına en dayanıklı meyve türlerindendir. Ancak sorunun tespiti için bir fotoğraf yakın çekimden gönderirseniz yardımcı olabiliriz.

Comment

merhabalar ben mersinde deveci armutu yetiştirmek istiyorum ama bu bitkinin iklim şartları nedir su ihtiyacı dikim sıklığı gibi konularda bilgi edinmek istiyorum birde fidanları nereden bulabilirim
        yardımınız için şimdiden teşekkürler

Comment

Deveci Armudu - BAHCESEL BAHCE PEYZAJ TARIM ORMAN CEVRE linkinde deveci armudu hakkında güzel bir yazı var.

Comment

Mustafa ÇAĞMAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Merhabalar;deveci armudumun derdini daha önce yazmıştım.Bu sürede dibine bir kova suda erittiğim bir çay bardağı demir tozunu ve %12'lik N-K-P karışımını verdim...15 gün geçti Tık yok.Ne yapraklarda koyulaşma ne de bariz bir canlılık.yalnız komşumun armudunda da bu sene meyva yok yaprakları da benimkinden biraz daha canlı.Yoksa bu sene Ankarada armut yiyemeyecek miyiz hani iyisinin derdinde değilim da bari ağacı kurtarsak.
            Ne yapayım ben bu armuda yaw da canlansın.Bir bilen varsa bana da söylesin.
            Sayın Mustafa Çağman;
            Size daha önce de B5A yı tavsiye etmiştim; yine ve ısrarla B5A yı denemenizi öneriyorum....Saygılar...

Comment

Working...
            X