fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

lilium

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• lilium

Merhabalar balıkesir gönen'de yaşıyorum. Asıl mesleğim bayan terzisiyim,ama tarımı çok seviyorum, köylü çocuğuda olduğumuz için toprağı eşelemeden duramıyoruz. Bundan dolayıdır ki, bir bahçe kurdum, uzun yılardır zeytin, ceviz, ve beyaz zambak (lilium candidum) yetiştiriciliği yapıyorum.

Ve diyorum ki.

Doğdum geliştim büyüdüm ve büyütüyoruz, ama büyüttüklerimize hiç birşey bırakamıyacağız. Bundan dolayıdır ki biz dünyayı yok edeceğimize bizleri yok etsinler dünya kalsın. Nasıl fikir ama?
    http://vadidekicennet.blogspot.com/

Cevap: lilium

bence kimse yok olması yaşamanın kıymetini bilelim ve çevremize zarara vermeyelim...

Comment

Lilium yetiştiriciliği için girişimciliğiniz güzel.

Comment

Bilgi ve tecrübelerinizi BLOGSEL den de paylaşıma açabilirsiniz.

Comment

Sayın Lilium.
          Edeçeğimize değil. edeceğimize. Noktadan sonra, nasıl fikir ama yazarken küçük harfle başlamışsınız. Doğdum geliştim büyüdüm. Virgül koymamışsınız. Zeytin, ceviz, ve beyaz zambak. Virgülden sonra (ve )fazlalık gibi olmuş.Zeytin, ceviz ve beyaz zambak yada Zeytin, ceviz, beyaz zambak yetiştiri..... yazılabilir.
          Bilgilerinize. Vaktiniz olursa belki düzeltmek istersiniz.

Comment

Teşekkür ederim ücbej, ya sen beni burada da bu buldun yandık desene
            http://vadidekicennet.blogspot.com/

Comment

Cevap: Merhaba arkadaşlar

lilium Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Merhabalar balıkesir gönen'de yaşıyorum. Asıl mesleğim bayan terzisiyim,ama tarımı çok seviyorum, köylü çocuğuda olduğumuz için toprağı eşelemeden duramıyoruz. Bundan dolayıdır ki, bir bahçe kurdum, uzun yılardır zeytin, ceviz, ve beyaz zambak (lilium candidum) yetiştiriciliği yapıyorum.

Ve diyorum ki.

Doğdum geliştim büyüdüm ve büyütüyoruz, ama büyüttüklerimize hiç birşey bırakamıyacağız. Bundan dolayıdır ki biz dünyayı yok edeceğimize bizleri yok etsinler dünya kalsın. Nasıl fikir ama?
              Sevgili lilium,bayan terzisi olduğunuzu bilmiyordum.Ayrıca zeytin bahçenizin son durumuna gerçekten üzüldüm.Sağlıcakla kalın.

Comment

Cevap: Merhaba arkadaşlar

lilium Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ve diyorum ki.

GÜZEL FİKİR

Comment

Working...
                X