fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

tanışma

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• tanışma

Ben malülen emekli ettirilen bir garip. Doğayı insanlara tercih edebilecek kadarda darbe yemiş biri. bu sene balkonumda domates biber fidesi yetitirmeye başladım inanılmaz keyif alıyorum ve kendimi bu konuda geliştirmek istiyorum

Cevap: tanışma

sitemize hoş geldiniz umarım her açıdan çok faydalı olur...

Comment

sn.dengiz sitemize hoş geldiniz

Comment

peyzaj_6134 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        sitemize hoş geldiniz umarım her açıdan çok faydalı olur...
        hoşbulduk ne güzel insanın sesinin bi yerlerden duyulması

Comment

hoşbulduk ne mutlu bana sesim duyulmuş bi kula

Comment

Sayın Dengiz sitemize hoşgeldiniz. kendinizden bahsedermisiniz. Sizi yakından tanımak isteriz.

Comment

dengiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Ben malülen emekli ettirilen bir garip. Doğayı insanlara tercih edebilecek kadarda darbe yemiş biri. bu sene balkonumda domates biber fidesi yetitirmeye başladım inanılmaz keyif alıyorum ve kendimi bu konuda geliştirmek istiyorum
              Pek Hosgeldiniz , cok , pek cok hosgeldiniz.

Hani sanki sesinizi gercekten cok fazla duyurmak ister gibi bir haliniz var bakiniz ben taaaa burdan duydum efem
              Isteyen uygun ortami bulunca hem sesini duyarabiliyor hemde derdine derman bulabiliyor

Tanisalim Paylasalim Geliselim..

Comment

Merhabalar Emir Ankaradan yazıyorum evli ve bir çocuk annesiyim. Yaşamayı çok seviyorum Peki sen kimsin

Comment

selsarac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Sayın Dengiz sitemize hoşgeldiniz. kendinizden bahsedermisiniz. Sizi yakından tanımak isteriz.
                  Hoşbulduk yeşili sevenler,evli ve bir çocuk annesiyim.

Comment

merhabalar arkadaşlar....ben de balıkesirden aranıza katıldım..ben de işyerim de ufak bir bahçe yapıyorum....domates biber ve salatalık yetiştiyorum...insanın kendi emeğinin karşılığını alması ve taze sebzelerden koparıp yemesi gibisi yok..selamlar...

Comment

Aslanbey sitemize hoşgeldiniz. haklısınız keşke şehir hayatında da bari hafta sonları bu işlere ayıracak yerimiz olsa... ne iyi olurdu. Ama sizin gibi gönüllü ve doğa dostlarına yardımcı olmakta bizim için apayrı bir mutluluk. Bunu bilesiniz. Selamlar.

Comment

selsarac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Aslanbey sitemize hoşgeldiniz. haklısınız keşke şehir hayatında da bari hafta sonları bu işlere ayıracak yerimiz olsa... ne iyi olurdu. Ama sizin gibi gönüllü ve doğa dostlarına yardımcı olmakta bizim için apayrı bir mutluluk. Bunu bilesiniz. Selamlar.
                        çok teşekkürler...siteye daha çok girmek isterim ama bazen fırsat bulamıyoruz...inşallah daha çok sizin değerli bilgilerinizden faydalanırız...selamlar

Comment

dengiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Merhabalar Emir Ankaradan yazıyorum evli ve bir çocuk annesiyim. Yaşamayı çok seviyorum Peki sen kimsin
                          Efendim bende e M i R...

Almanya-Hamburg su an ki ikamet yerim.
                          Evliyim bende.
                          yasim 35.
                          Dogayi ve su olan her yeri cok seviyorum.

Comment

Sitemize hoş geldiniz .Siteye katkılarınız bekliyoruz.Mesela çok beğendiğiniz resimlerinizi eklemekle başlayabilirsiniz.

Comment

Merhaba, ben de amatör bir bitkiseverim. Paylaşımların bol olması dileğiyle aranıza katılmak istiyorum...

Comment

Working...
                              X