fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

merhaba ben Mine

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• merhaba ben Mine

özel bir firmada doku kültürü çalışıyorum.Özellikle bu konuda eğitim almış ya da ilgilenen arkadaşlarla yazışmak isterim.

Cevap: merhaba ben Mine

sn.Mine hanım aramıza hoşgeldiniz çalıştığınız konu hakkında aydınlatıcı biliği verirseniz seviniriz....

Comment

Merhaba ben Mine.Doku kültürü konusunda çalışıyorum.Meyve kök anaçlarının laboratuar koşullarında üretimini yapmaktayız.Bitkiler steril kabinlerde explant ve meristem aşamaları kullanılarak ,virüsten ve bakteriden ari bitkiler üretmekteyiz.Bitkileri bu yöntemle istenilen sayıda çoğaltınca,bitkileri kök ortamına alarak köklenmelerini sağlanmaktadır.Köklenen bitkiler sera koşullarına alınarak gelişimlerine devam etmektedir.

Comment

merhaba mine hoşgeldin

Comment

sayın mine hanım hoşgeldiniz,bu konuyla ilgili aydınlatıcı bilgi verirserniz seviniriz

Comment

Hoşgeldiniz Mine hanım bende bu konuda bilgi almak isterim.Bizleri aydınlatırsanız sevinirim.

Comment

Genel anlamıyla çalıştığım konu hakkında daha önce bilgi vermiştim.Özel bir firmada çalıştığım için ayrıntılı bilgi veremiyorum.Doku kültürü konusunda çalışan arkadaşlarla tecrübe ve deneyimleri hakkında yazışmak istiyorum.Şimdiden teşekkürler...

Comment

Working...
              X