fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

merhaba arkadaşlar :=)

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• merhaba arkadaşlar :=)

uzun zamandır üye olduğum ama bir o kadarda yoğun olduğum için tanışmak bu güne imiş ben turan bu işi sevenlerdenim ki sevdiğim kadar ve bu işe meraklı olduğumu soyleyebilirim ben bu konu hakkında uzman birisi değilim ama uğraş olarak bu işi seçtim siz uzman abilerimizden bilgi paylaşımında bulunmak benim için mutluluk verirci hee bu arada çok meraklıyım sorularla başınızı ağrıtacam bu yüzden kusura bakmayın lütfen :=)

Cevap: merhaba arkadaşlar :=)

sayın turan bey aramıza hoş geldiniz...

Comment

merhaba arkadaşlar ben tarım ürünleri üzerine faaliyet gösteren ağırlıklı olarak da meyve fidanı ve süs bitkileri üretimi yapan bir kooperatifin başkanıyım. fırsat buldukça bu tür tarım konulu sitereri ziyaret ediyorum kendimde fidan üreticisiyim fırsat buldukça bilgilerimi sizinle paylaşırım selamlar.

Comment

Hoş geldiniz.Bekliyoruz.

Comment

turan115 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          uzun zamandır üye olduğum ama bir o kadarda yoğun olduğum için tanışmak bu güne imiş ben turan bu işi sevenlerdenim ki sevdiğim kadar ve bu işe meraklı olduğumu soyleyebilirim ben bu konu hakkında uzman birisi değilim ama uğraş olarak bu işi seçtim siz uzman abilerimizden bilgi paylaşımında bulunmak benim için mutluluk verirci hee bu arada çok meraklıyım sorularla başınızı ağrıtacam bu yüzden kusura bakmayın lütfen :=)
          Yanliz degilsiniz orda.. Bende cok bas agritacagim da yanliz olunca göze batariz diye birilerini bekliyordum... Hosgeldik

Comment

tarkop Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            merhaba arkadaşlar ben tarım ürünleri üzerine faaliyet gösteren ağırlıklı olarak da meyve fidanı ve süs bitkileri üretimi yapan bir kooperatifin başkanıyım. fırsat buldukça bu tür tarım konulu sitereri ziyaret ediyorum kendimde fidan üreticisiyim fırsat buldukça bilgilerimi sizinle paylaşırım selamlar.
            Hocam sizde hosgeldiniz arkadasin basligindan devam etmissiniz ama gözümden kacmadiniz.

Sanirim asagidaki linke tiklayip bana yardimci olabilirsiniz.
            Asili Bodur Deveci Armut Fidani Alinacaktir. - BAHCESEL.COM/ILANSEL

Comment

Hepiniz hoş geldiniz sitemize...

Comment

Working...
              X