fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Selamlar Bende burdayım

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Selamlar Bende burdayım

Herkese selam,
    Gerçekten güzel ve bilgilendirici bir sayfa olmuş.
    Ben burdayım çünkü, Hobi olarak bitki yetiştirmek istiyorum, ve burada öğreneceğim çok şey var. umarım birbirimize yardımcı oluruz.
    Benim Lüleburgaz'ın bir köyünde 100 dönüm tarlam var bunun 20 dönümü dere kenarında (derenin 2 tarafında 10+10 20 dönüm) oraya bakımı kolay verimli bir meyve ağacı ekmek istiyorum,
    Ayrıca silivri'de evimin bahçesinde meyve ağaçlarım, ve farklı gül ve çiçeklerim var.
    Artık sizin sayenizde daha bilgili bir şekilde bahçelerimle uğraşmak istiyorum.
    Herşey için şimdiden teşekkürler,
    Botanic

Cevap: Selamlar Bende burdayım

Evet bende ayni fikirdeyim.Bu siteden faydalanaçağınız konusunda.Aramıza hoş geldiniz.

Comment

Sitemize hoşgeldiniz. Doğru adrestesiniz.

Bakımı kolay verimli ve erken verime başlayan kiraz, erik gibi ağaçlar hatta ceviz gibi çeşitler bile yetiştirebilirsiniz.

Ancak tüm bunlardan önce toprağınızı ve ikliminizi çevrenizi iyi tanımalısınız. Toprak analizi yaptırın. Analiz sonucları size toprak kalitesi hakkında bilgi verecektir. toprak derinliğini ve taban suyu seviyesini bilmelisiniz.

Eğer uğraşabilirseniz, hazır çim (serme çim, kesme çim) yetiştirmeyi düşünebilirsiniz. daha başka alternatifler de olabilir.

Hem yerinde, hem buradan da bilgi desteği ile birlikte güzel sonuçlar elde edebiliriz.

Comment

Sitemize hoşgeldiniz.

Size yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Her türlü sorularınızı buradan hem bilgi hem soru cevap şeklinde, ayrıca yerinizde de proje aşamasında yardımcı olabiliriz.

Comment

Working...
        X