fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tanışma

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Tanışma

Merhaba arkadaşlar ismim Kadir aranıza Bursadan katılıyorum.Mesleğim Muhasebecilik ama ben doğa ile iç içe olmak ve tarımla uğraşmayı çok seviyor ve tamamen faaliyete geçmek istiyorum.Ben deveci armudu ekmek istiyorum.Hepinize teşekkürler.

Cevap: Tanışma

Hoş Geldiniz Kadir bey;BURSA'mız zaten Deveci armudu'nun merkezi.Umarım edindiğiniz bilgileri bizimle paylaşırsınız.Esenlikler dilerim.

Comment

Hoş geldiniz siteye.Bende pazar günü bursadaydım çok güzel bir yer her yanı tarih tam bana göre...

Comment

selam arkadaslar ismim güldal almanyadan katiliyorum araniza.süs bitkileriyle ugrasiyorum.dogayi ve canlilari cok seviyorum.herkese sevgilerimi gönderiyorum.

Comment

merhabalar,ben i.ü orman mühendisliği bölümünden yeni mezun oldum.Sitenin içeriği gayet güzel,bilgilendirici,inşallah daha da iyi olur.Burdan şefime de ayrıca selamlarımı iletiyorum Sağolsun bitirme tezi konusunda çok yardımları oldu...

Comment

slm ben aranıza yenikatılanlardan ismim zafer ist silivriden katılıyorum kendim mey ve cilikle uğrasıyom kaysı şeftali erik kiraz ağırlıklı yeni cıkan b5a ilacını kullanan varmı nasssıl bişey merak ettim

Comment

Tavsiye ederim çok süper.Gübre masrafların onda bire iner.Hem de organik ürün almış olursun mutlaka dene.

Comment

Herkese merhaba, bende aranıza yeni katılanlardanım.Ben İzmir'de yaşıyorum, emekliyim.Dogayı çok sevdiğim için urladan bir arsa aldım.Zamanımı geçirmek için bir şeyler ekip ugraşmak,doga ile içiçe olabilmek en büyük isteğim.

Comment

hepinize selam olsun
                  ben emekliyim yol köye göründü ekilebilecek alanımız var buraya ceviz dikmeyi düşünüyorum bilgi verirseniz memnun olurum.
                  Rizeliyim rakım 500-1000 arası şartlar ne olur hangi ceviz uygun olur bilgi verirseniz iyi olur saygılarımla .
                  Mustafa Sargın

Comment

Working...
                  X