fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhaba.

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Merhaba.

Tüm site sakinlerine selamlar.Ben halkla ilişkiler mezunuyum ama şu an ev hannımıyım.Bahçemle uğraşırken bu sitenin bana çok faydası olacağını umut ediyorum.İstanbulda oturuyorum.Şimdiden herkeze teşekkürler.

Cevap: Merhaba.

sayın üyemiz aramıza hos geldiniz sitemizin her bölününü inceleyiniz sormak istediginiz konuları ilğili kategorinin altında sorabilirsiniz. selamlar

Comment

Sitemize hoşgeldiniz.
      Bahcesel havayı suyu toprağı seven ve uğraşmayı isteyen herkese faydalı bir sitedir. Sitemizin size de faydalı olacağına emin olabilirsiniz.

Comment

merhaba aramıza hoşgeldin Ben fethiyeden öğretmenim sera işiyle de uğraşıyorum görüşmek üzere

Comment

Sayın Yusuf Kuru Sizde hoşgeldiniz. Seranızda ne yetiştiriyorsunuz? ticari mi hobi olarak mı uğraşıyorsunuz?

Comment

eşim gazeteçi emekli olunca yaylada yaşıyoruz 10 dölüm arazimiz var kapalı bahçe yaptık ama bu sene tarım yapmayı düşünüyoruz bal kabagı ve çeşitli sebzeler ama ben ova tarımını biliyorum orası dağ ve soğuk iklım yardımcı olucanızı düşünerek bu siteye üye olduk biz bursalıyız

Comment

Teşekkürler Sayın Yaylalım,

Bahcesel.com sitemizde tüm aradığınız bilgi paylaşımını bulabilir hatta forumsel yada uzmansel servislerimize sorabilirsiniz.

Comment

sitedeki bütün arkadaşlara merhabalar

Comment

Sayın Mayster hoşgeldiniz.

Comment

Working...
                  X