fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Herkese Merhaba

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Herkese Merhaba

Merhaba. İlk işim sizinle tanışmak olsun istedim. Ben bu konularda egitim almıs biri değilim fakat elimde yüksek miktarda yarasa gübresi var, bütün izinleri alınmış ve teknik analizleri yapilmiş şekilde çıkarılmayı bekliyor. Alıcı arıyorum ilgilenen yada yol göstermek isteyen varsa çok memnun olurum.

Cevap: Herkese Merhaba

Hoş geldiniz sayın lara İLANSEL linklimize link verirseniz reklam yaparak ürününüzü değerlendirme şansınız dahada artacaktır.

Comment

Sayın Lara, Bahcesele hoşgeldiniz. Tügemin gübre şartnamesi ile elinizdeki gübrenin analizi birbirini tutuyormu? Asgari istekleri karşılıyormu? Bu konuda izin aldığınızı söylemişsiniz. Ancak ben izin verilmediğini biliyorum. Bu nasıl oluyor?

Comment

Merhaba
        Elimde gunre analiz sonucları var eger e mail adresinizi yada size ulaşabilecegim bir telefon verirseniz bunları size yollayabilirim. Asgari istekleri karsılıyor kesinlikle.
        Daha önce izin verilmedigini bende duymustum fakat hukumetten izinli bu magaralardan yarasa gübresi çıkarmak hatta tahlillerde hukumetten onaylı.
        Ilgileiyorsaniz analizleri yollayabilir daha fazla bilgi verebilirim.

Saygılarımla
        Lara

Comment

bendede var ama analizi yog suan alıcı olurda gübre bulamazsan 05373954469 ara

Comment

Merhaba arkadaşlar,ismim Abdullah ÖZDEMİR öğretmenim,geçtiğimiz yıl küçük bir elma bahçesi oluşturdum.Burada siz değerli arkadaşların bilgi ve tecrübelerinden faydalanacağımı düşünüyorum.

Comment

Sitemize hoşgeldiniz. Her türlü soru ve sorununuzda bahcesel sitemizde UZMANSEL - BAHCESELFORUMSEL uzmanlarına sorularınızı sorabilir, bilgi ve tecrübelerinizi forumsel de paylaşabilirisiniz.

Comment

herkese selamlar bende ismail karamanda ıkamet edıyorum m9 elma bahcesı ile ugrasıyorum herkese kolay gelsın buraya gelmektekı amacım bilgi sahibi olmak ve bu işi daha profosyonelce yapabilmek herseke kolay gelsın

Comment

Working...
                X