fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

herkese slm

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• herkese slm

Merhabalar;
    Ben Gonca.Daha önce hiç bitki yetiştirmedim ancak artık hormonlu sebzelerden bıktığım için balkonumda domates, salatalık, dereotu maydonoz ve daha hangi sebze ya da meyve olursa yetiştirmek istiyorum.Ancak bu konuda internette araştırma yaparken bu bilgi dolu siteyi buldum umarım yardımlarınızı esirgemezsiniz.Herkese sevgiler.....

Cevap: herkese slm

Öncelikle sizi kutluyorum. Yediğimiz ekmekten çektiğimiz nefese kadar kirlenmiş bu dünyada keşke geriye dönebilsek. Aslında bu çokda zor değil, dedelerimizin zamanındaki has Anadolu buğdayı ile toprak fırında pişmiş ekmekten yemek. Zor değil fakat zor olan insanlara bunu aşılayabilmek. Size kolay gelsin.

Comment

Gonca Hanım Bahcesele hoş geldiniiz.Soru ve sıkıntılarınıza yardımcı olacak ve bilği paylaşımından zevk alan insanları bu sitede bulacağınızdan eminim.Size kolay gelsin.

Comment

Hoş Geldiniz Gonca 78 sizin gibi düşünüp,sitemize üye olan çoğaldı.Böyle giderse,balkonlar sebze bahçesine dönecek.Şaka bir tarafa balkon sebze sektörü oluşacak herhalde.

Comment

Gonca hanım mrb. Tarımsal üretimde derdimiz hormanlar değildir. Asıl derdimiz (yanlış şekilde , zamanda ve dozda kullanılan ) bütün kimyasallardır. Tüketici olarak asıl sorgulamanız gereken konular bunlardır. Saygılarımla

Comment

teşekkür ederim bilgilenirdiğiniz için ......

Comment

bence oluşmaya başladı bile

Comment

gonca78_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Merhabalar;
                Ben Gonca.Daha önce hiç bitki yetiştirmedim ancak artık hormonlu sebzelerden bıktığım için balkonumda domates, salatalık, dereotu maydonoz ve daha hangi sebze ya da meyve olursa yetiştirmek istiyorum.Ancak bu konuda internette araştırma yaparken bu bilgi dolu siteyi buldum umarım yardımlarınızı esirgemezsiniz.Herkese sevgiler.....
                Sayın goca78;
                Düşünceniz için ben de sizi kutluyor, bu projenizde B5A organik sıvı gübreyle tanışmanızı öneriyorum...Saygılar..

Comment

Bahçesele hoşgeldiniz ben Kaan iç mekan bitkileri sorumlusuyum.Size yardımcı olmak bizim içinde güzeldir

Comment

herkese merhaba ben savas rumuzum (sirab)bahcesele yeni oldum 5 yildir
                    teorik olarak toprakla tarimla dogayla ilgileniyorum dunyanin gelecegini tarim ve enerjide olduguna inaniyorum hep birlikte elele temiz yasanilir bir dunya icin once siteyi hazirlayib bizlere sunan arkadaslara cik tesekur ederim uye olanlarada ayrica tesekur ederim

Comment

Sitemize hoşgeldiniz.

Comment

sn. savas,
                        aramıza hoşgeldiniz sizinde katkılarınızı bekliyoruz.......

Comment

Working...
                        X