Herkese hayırlı günler dileğimle başlamak istiyorum.Bu sitenin uzun bin zamandır müdavimiyim.Elimden geldiğince sorulan sorulara cevap vermeye çalışıyorum.Kardeşim olarak gördüğüm,diğer site uzmanları gayet nazik ve beyefendi usluplada bizim eksikliklerimizi tamamlıyorlar.Geçen yıldı bir kardeşimize isteği üzerine Fasulye tohumu bulup gönderdik.Sinop vilayetimize.Bu yıl iki güzel bir hadiseye rastladıım.Geneesiyor Rumuzlu bir ağbimiz Uzmansel bölümünde Çavuşüzümü çeliği aradığını belirtmiş ve derhal adresine bir komşumuzdan kesip gönderdik.Kendisi Takirdağ/ çerkezköydeydi telefonla epey sohbet etdik.Son derece kibar ve nazik bir beyefendiydi.Benden oradan bir isteğim olup,olmadığını sordu.bende varsa TRakya ilkeren ve siyah çekirdeksiz çubuğu varsa gönderirse memnun olacağımı belirtdim.Kendisi benim için 2 saatlik yola gitmiş ve üzüle,üzüleBağcılık Enstitüsünün özelleştirme işinden dolayı üretim yapmadığın ama bir odstundan Trakya ilkeren bulduğu belirtdi ve yaklaşık 1,5 aylık arayla her iki fidanı da kargoyla poşetil köklü şekilde gönderdi ve yaklaşık 50 TL ye yakın bir Kargo ücretinide ödedi.kendisine telefon edip,mahcup olduğumu Kargo parasını barı benim vermem gerektiğini söyledim.Ama bizatihi memnun olduğunu,arkadaş arasında böyle şeylerin olağan olduğunu belirtdi Kendisine bu sita aracılığıyla terar teşekkür etmek istiyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
BU SİTEDEKİ DEĞERLİ İNSANLAR
Collapse
X
-
Cevap: BU SİTEDEKİ DEĞERLİ İNSANLAR
Hasret kaldığımız insani hareketlerden bu güzel örneği bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler sy. Tabiatçı.TABİATCI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHerkese hayırlı günler dileğimle başlamak istiyorum.Bu sitenin uzun bin zamandır müdavimiyim.Elimden geldiğince sorulan sorulara cevap vermeye çalışıyorum.Kardeşim olarak gördüğüm,diğer site uzmanları gayet nazik ve beyefendi usluplada bizim eksikliklerimizi tamamlıyorlar.Geçen yıldı bir kardeşimize isteği üzerine Fasulye tohumu bulup gönderdik.Sinop vilayetimize.Bu yıl iki güzel bir hadiseye rastladıım.Geneesiyor Rumuzlu bir ağbimiz Uzmansel bölümünde Çavuşüzümü çeliği aradığını belirtmiş ve derhal adresine bir komşumuzdan kesip gönderdik.Kendisi Takirdağ/ çerkezköydeydi telefonla epey sohbet etdik.Son derece kibar ve nazik bir beyefendiydi.Benden oradan bir isteğim olup,olmadığını sordu.bende varsa TRakya ilkeren ve siyah çekirdeksiz çubuğu varsa gönderirse memnun olacağımı belirtdim.Kendisi benim için 2 saatlik yola gitmiş ve üzüle,üzüleBağcılık Enstitüsünün özelleştirme işinden dolayı üretim yapmadığın ama bir odstundan Trakya ilkeren bulduğu belirtdi ve yaklaşık 1,5 aylık arayla her iki fidanı da kargoyla poşetil köklü şekilde gönderdi ve yaklaşık 50 TL ye yakın bir Kargo ücretinide ödedi.kendisine telefon edip,mahcup olduğumu Kargo parasını barı benim vermem gerektiğini söyledim.Ama bizatihi memnun olduğunu,arkadaş arasında böyle şeylerin olağan olduğunu belirtdi Kendisine bu sita aracılığıyla terar teşekkür etmek istiyorum.
Comment

Comment