Temel otobanda köklemiş gazı, gidiyor... Bakmış bir tabela: "YAVAŞLA 80 km." Hızını o an 80`e indirmiş Temel. Az sonra bir tabela daha: "YAVAŞLA 60 km." Temel 60`a inmiş. Merakla giderken yeniden bir tabela: "YAVAŞLA 40." - "Yolda çalışma var galiba!" deyip 40`a düşürmüş hızını. Epeyce sonra yine bir tabela: "YAVAŞLA 15 km." Talimata uyarak 15 km.`ye düşmüş Temel. Yolun en sağından tıngır mıngır gidiyor. Ama meraktan da çatlayacak. Uflaya puflaya bir saat daha gittikten sonra yeni bir tabela görmüş: "YAVAŞLA`YA HOŞ GELDİNİZ, NÜFUS: 2500"
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
YAVAŞLA
Collapse
X
-
Cevap: YAVAŞLA
Temel arabası ile Taksim Meydanında dönüp duruyordu. Aynı trafikçinin önünden beşinci defa geçerken, polis de merak etti ve Temel`i durdurup sordu: Bir yeri mi arıyorsunuz? Niye meydanın etrafında dönüp duruyorsunuz? Temel: - Sol sinyal takıldı da.
Comment
-
Genç imam göreve geldiği köyde güzel bir kıza aşık olmuş ve kızı babasından istemiş.
fakat babası benim verilecek kızım yok demiş imama. imam tekrar istemiş, tekrar istemiş ama
faydasız adam kızını vermemiş. o akşam imam minareye çıkmış ezanını okumak için ve demiş ki;
'' BU EZAN BENDEN TÜM SEVİPTE KAVUŞAMAYANLARA GELSİN''
Comment
-
Dursun arkadaşı işe iş ararken bir yere girmiş.
Demişlerki 8 adet vesikalık fotoğraf getir.
Temel sormuş vesikalık nasıl oluyor?
Belden yukarı fotoğraf deyince kolay o iş demiş.
Dursuna al şu küreği bir çukur kaz ben hemen geliyorum demiş.
Temel gelene kadar Dursun 8 adet çukur kazmış.
Temel bi gelmiş sen ne yaptın böyle demiş bukadar çukura ne gerek vardı.
Bak ben 8 tane fotoğraf makinası getirdim iyimi demiş.
Comment
-
Temel amerika da trafik polisidir.Amirleri ona bir makbuz bile kesmeden gelmemesini söylerler.Temel başlar araç beklemeye ama akşama kadar hiçbir araç geçmez.Birde bakar ki bir tane bisikletli gelir.hoooop der sağa çek sana ceza yazacağum.Bisikleti süren bana ceza kesemezsin der temelde otoyolda bisiklet sürüyorsun cezanı yazacağum der.Bisikletteki ben kilise papazıyım sağ omuzumda meryem sol omuzumda isa var benim sen bana ceza kesemezsin der.Temel şimdi ananu belledum der bir pisuklete uç kişi binersin ha.....
Comment
-
Temel, bir gözlükçüye gidip “Bana bir okuma gözlüğü verin” der.Hemen gözlükler çıkarılır. Temel, bütün gözlükleri denediği halde bir türlü okuyamaz. Gözlükçü, kan-ter içinde,
“Yahu der sen, okuma yazma bildiğinden emin misin?”
Temel
“Haaa…”der.
“Yoksa şart midur?”
Comment
-
Iki iskocyalı kasabada bir tiyatro acmislar, fakat iskoclar malum cok cimri, kimse para vermek istemediginden her gun sifir cekiyorlarmis. Bakmislar olacak gibi degil, dusunmusler ne yapalim ne edelim diye. En sonunda birinin aklina bir fikir gelmis.Ertesi gun her tarafa ilanlar asiliyor.
“Cumartesi gunu tiyatromuza giris bedavadir.”
Kasaba halki bedavayi bulmus kacirir mi. Cumartesi gununu. Tiyatro ful cekmis, bizimkiler mukemmel bir oyun sergiliyorlar. Herkes ayakta alkisliyor. Oyun bittikten sonra kasaba halki cikisa dogru yonelmis ama ne gorsunler ? Kapilar kilitli ve su yazi yaziyor :
“Cikis 10 sterlin”
Comment
-
Adamın karısı hamileymiş.Bir gece yarısı sancılanmış.Çağırılan ebe tam doğuma başlarken elektrikler kesilmiş.Adamcağız mecburen fener tutarak doğuma yardımcı oluyormuş.
Nihayet bebek sağlıkla doğmuş.Ancak ebe bakmış bir bebek daha geliyor.Onu da doğurtmuş.
Bitmemiş ardından bir tane daha..
Adam derha...l feneri söndürmüş.Ebe;
-Ne yaptın,yak şu feneri!..
-Olmaz ebe hanım,baksana ışığı gören geliyor
Comment
-
adamın biri birgün yolda giderken bir çocuk görür ve çocuğu çok sevimli
bulur; çocuğa:
- Senin adin ne...?
Çocuk tam söyleyeceği sirada:
- Dur ben tahmin edeyim, diyerek sözünü keser, ama ipucu olarak baş harfini
söylemesini ister. Çocuk:
- Y der, adam başlar saymaya...
- Yasin?
Çocuk başınıi sallar.
- Yusuf?
Çocuk yine başını sallar.
Adam y harfi ile başlayan tüm isimleri sayar, çocuk her seferinde başını
sallar adam iyice sinir olur ve kız isimleri de saymaya başlar; çocuk yine
başını sallar. Adam en sonunda:
- Bilemedim. Ne lan senin ismin?
Çocuk yanıt verir:
- Yamazan.
Comment
-
Hoca yolculuk sırasında mola verip bir hana gireer, bu sırada hana bir başka yolcu daha girer ve ikisi birden hancıdan yiyecek birşeyler isterler. Fakat hancı yiyecek olarak sadece bir balık olduğunu söyler ve bunu paylaşmalarını önerir. Bunun üzerine Hoca :
- Ben balığın sadece başını yiyeceğim der.
Hancı bunun nedenini sorar. Hoca da :
- Balık başı zekayı artırır, balık başı yiyen insan akıllı olur, der.
Bunun üzerine diğer yolcu hemen atılır ve Hoca'ya :
- Balık başını niye sen yiyeceksin, ben yemek istiyorum,der.
Hocada itiraz etmez. Balığın koca gövdesini Hoca yer ve bir güzel karnını doyurur. Diğer yolcu ise sadece balığın başını yer ve Hoca'ya seslenir :
- Sen koca gövdeyi yedin, karnını doyurdun ; ben sadece kafayı yedim, aç kaldım, der.Hoca da bunun üzerine şunu der :
- Bak nasıl akıllandın!
Comment
-
Patlamış mısır
Psikiyatri servisinde doktor vizit yapacaktır. Servise girince bir de baksa hastalar zıp zıp zıplıyor. Hemşireye soruyor, hemşire de kendilerini :''patlamış mısır sanıyorlar'' diye cevap veriyor.
Biraz ilerleyince hastanın birinin yatakata yattığını fark ediyor. Ona '' sen neden burda böyle yatıyorsun deyince,
Hasta: ''Zıplayamam ki, Ben tavaya yapıştım'' cevabını alıyor...
Comment

Comment