fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ve kış biter:))

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• ve kış biter:))

Cevap: ve kış biter)

Comment

Nerde bitiyomuş kış ya daha ortasındayız =) sen güneşe Aldanma.

Comment

Şimdi Her şeyin takdiri yüce Mevlaya ait ancak;biz aciz kullarında gönlünden geçenleri azıcık açalım.Öncelikle bu havalar hayra alamet değil.Efendim,hani bir söz var ya kış kışlığını,p..tluğunu belli edecek.Şimda Mevsimlerden Kış ve biz şubat ayındayız;Şimdi bol,bol kar yağacak amma yookk!!.Yine eksilerin tabiriyle komşu,komşuya gidemiyecek hale gelmesi olacak.Amma;duruma bakınca adeta bahar ayı,bizim orta Anoluda bademler nerdeyse çiçek açacak,hatda bazı dulda yerlerde açmış bile.Arkasından bir soğuk...gitdi ağaçlar.ondan sonra avucunu yala...bahçede bir sürü ağaç olsun,ondan sonra pazardan meyve allll.Yukarda belirtdiğim gibi,mülkün sahibi var ammaaa.. acıkda bu garip kullarınında gönlünden böyle geçiyor.neyse her şeyin hayırlısı diyelim.sağlıcakla kalınız.

Comment

eğer havalar soğurda don olayı yaşanırsa antifriz satıcıları satış patlaması yaşar. cepleri dolar. Olan herzamanki gibi çiftçiye olur.
          Ellerini oğuşturmaya başlamışlardır.;D

Comment

Ben daha önce kullandım ancak; o bir kaç dakikaya fayda ediyor,(-5)den aşağı indimi ağaçın yapacağı bir şey yok.Ehh.. tabiki tedbiri elden bırakmamak lazım.Amma dediğim gibi her şey nasip,kısmet meselesi.İllakiii..TEVEKKÜL, TEVEKKÜL..

Comment

Peki ya bundan sonra soğuk olmassa o zaman nolur. Meyveler daha erken olur

Comment

TABİATCI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Şimdi Her şeyin takdiri yüce Mevlaya ait ancak;biz aciz kullarında gönlünden geçenleri azıcık açalım.Öncelikle bu havalar hayra alamet değil.Efendim,hani bir söz var ya kış kışlığını,p..tluğunu belli edecek.Şimda Mevsimlerden Kış ve biz şubat ayındayız;Şimdi bol,bol kar yağacak amma yookk!!.Yine eksilerin tabiriyle komşu,komşuya gidemiyecek hale gelmesi olacak.Amma;duruma bakınca adeta bahar ayı,bizim orta Anoluda bademler nerdeyse çiçek açacak,hatda bazı dulda yerlerde açmış bile.Arkasından bir soğuk...gitdi ağaçlar.ondan sonra avucunu yala...bahçede bir sürü ağaç olsun,ondan sonra pazardan meyve allll.Yukarda belirtdiğim gibi,mülkün sahibi var ammaaa.. acıkda bu garip kullarınında gönlünden böyle geçiyor.neyse her şeyin hayırlısı diyelim.sağlıcakla kalınız.
                Abi bayagi acildin sende yaw.Sendede basladim bize uymaklik.Hayirdir be yaw?

hani bir söz var ya kış kışlığını,p..tluğunu belli edecek.

Comment

Working...
                X