fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Fark için PHOTOSEL Bize Yeter

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Fark için PHOTOSEL Bize Yeter

Photosel https://gardensel.com/tr/ forumumuza güzel bir ayrıcalık kazandırdı. her üyemiz kendine bir galeri açabilir, elinde bulunan bilgi ve meslek özellikli resimlerini uygun kategorilere gönderebilir ve paylaşıma katkıda bulunmuş olur. değilmi? tüm üyelerimizi paylaşıma çağırıyorum.
    sorunlarınızı da buraya yazabilirsiniz.

Cevap: Fark için PHOTOSEL Bize Yeter

Atatürk arboretumu ile ilgili bir resim yükledim, 2.cisini bu gün'e kadarki 3-4 denememde de yükleyemedim.

Comment

Dosya boyutu izin verilen boyuttan çok daha büyük olabilir. genellikle sorun buradan çıkıyor. Lütfen bir resim editör programı ile resimlerinizi sitemize göndermeden önce küçültmeyi deneyiniz.

Comment

O aklıma geldi ama, dosya boyutu sınırsız gibi bir şey okuyunca o işlemi yapmadım, yeniden deneyeyim.

Comment

Dosya büyüklüğünü diğer sitelere göre daha yüksek tuttum. Nede olsa sunucuda yer sorunumuz yok. Ancak anormal büyük dosya boyutu kullanıcılar için iyi olmuyor. Geç sayfa açılması gibi sorunlar çıkıyor. örneğin şimdiki yüksek çözünürlüklü fotoğraf makinelerinde 10megapixel gibi anormal büyüklükte fotoğraflar çekebiliyorlar. Bunları internete göndermeye kalkarsak 5-10 megabayt boyutunda dosya gönderilir ki, buna hiç gerek yok ve hepimize bunun zararı dokunur. Çünkü sunucunun performansı etkilenir ve tüm kullanıcılar rahatsız olur. bu nedenle dosya boyutu küçük tutulmak zorunda....

Comment

Working...
          X