fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

'AŞK'' Elif Şafak

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• 'AŞK'' Elif Şafak

Kitabı Satın AlKitabın Yazarı : Elif Şafak

Kitabın Yayınevi : Doğan Kitap

Ya ortasındasındır AŞK'ın merkezinde; ya da dışındasındır, hasretinde..

Ella Rubinntain (40) Amerikalı bir ev kadınıdır. Tipik burjuva değerlerinin hâkim olduğu oldukça varlıklı bir ailesi, düzenli ve görünüşte 'sorunsuz' bir evliliği vardır. Üç çocuğunu da büyüttükten sonra bir yayınevinde editör-asistanı olarak iş bulur; görevi A. Z. Zahara adlı tanınmamış bir yazarın tasavvuf felsefesini konu alan tarihi romanını değerlendirmektir.

Ancak hayatının kritik bir döneminde eline aldığı bu kitap, hiç beklemediği bir şekilde Ella'yı derinden sarsacak, dünyevi aşkı keşfetmek adına zorlu ve tehlikeli bir yolculuğa çıkmasına neden olacaktır.

Hayatlarımızın durgun gölünü dalgalandıran taş misali, yüzleşmek zorunda olduğumuz sıkıntılar, acılar? ve aşkın peşinde kat etmek zorunda olduğumuz zorlu yollar, ödediğimiz bedeller?

Aşk? kitap içinde bir kitap, hayatın anlamı peşinde bir aşk macerası?
    Aşk? Elif Şafak'tan arayışa, gerçeğe ve keşfetmeye dair bir roman.
    Elif Şafak?ın Mevlana ve ?ilahi aşk?ı anlattığı son romanı Aşk, aldı başını gidiyor, Aşk romanı hakkında şurada ve burada yazmıştık, neyse kitapların okunmadığını yazarların pek kazanamadığını duyardık hep, ama bu durum şu an değişmiş görünüyor. Elif Şafak?ın iyi bir edebiyatçı olmadığı, reklam ve pazarlama başarısından dolayı çok okunduğu eleştirileride var.
  • Fidanligi.com

Cevap: ''AŞK'' Elif Şafak

Bu son okuduğum kitap (hala okumaktayım)
    aslında farkındayım az kitap okuyorum burada okuduğum kitapları önermeye çalışıyorum ve aklımda da okuduğumun özetini de paylaşmak ama ne buna o kadar iyi bir türkçem var ne de hatipliğim
    sadece size kitap önerisinde bulunabilirim
    bu aralar uzun zaman okumadığım bir iki rusça kitap da okumaktayım rusçayı unutmuşum ve geçen gün birisiyle konuşmak zorunda kaldım ve fark ettim. İnsan konuşmaya konuşmaya konuşmayı unutuyormuş, ne acı. İnsanın ne sorduğunu anladım anlamasına ama cevap veremedim. çok dokundu bu bana bir hazineyi kaybetmiş hissettim. Bundan bize ne diyebilirsiniz...
    belki de haklısınız, ama yine de paylaşmak istedim
    affınıza sığınarak...

Comment

Bu yazarın daha önce iki kitabını okumaya başladım ama tıpkı Orhan Pamuk un kitapları gibi çok sıkıcı geldi bitirmeden yarıda kaldı. Nedendir bilmem ama bu yazar bana çok itici geliyor. .

Comment

Tarih kitapları ve kişisel gelişim kitapları ilgimi çeker ve biyografiler
        bu tarzda bir kitabı çok uzun zamandır okumadım (Beş önemli şey )kitabı okumuştum en son bu tarzda Jim PALUSH idi yanılmıyorsam yazarı

Comment

Working...
        X