fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

En sevdiğiniz enstruman hangisidir, neden

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: En sevdiğiniz enstruman hangisidir, neden

manas12 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cekıngenlık degılde gormemısdım baglama turu severım
    aslında ben kazak kokenlıyım dombra akordıon gupuz
    http://videoizle.video75.com/D5v9aa1...utar-askerler/Dombra video klip izle indir yükle download Video75 Türk Video Arama Motoru
    Dombraya ben yakinim aslinda youtubed denk geldim oz turklerin muzik aletlerini incelerken ve buyuk bir zevkte veriyor insana dinlerken.

Comment

eşkiya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      şakaydı o ne işim olur dansözle mansözle aslında sesini sevdiğim enstürüman cidden yan fülüttür birde dier türk ülkelerinde deyişik bi saz var tombul ama uzun saplı haranıya benzeyen bişi tmb diye kanalda genelde çıkıyo onunsesi çok hoş aslında şarkının arasında koyuyola o sesiama baya hoş ama adını bilmiyom ama haranı büyüklüğünde uzun sapı var yuvarlak bişi
      tombul degılde dombra ustam
      nacızane bırkac lınk verdım
      Uygur Kizi Nadira video klip izle indir yükle download Video75 Türk Video Arama Motoru
      Native American Uygur Turk Tatar Turkic Song video klip izle indir yükle download Video75 Türk Video Arama Motoru

Comment

hızımı alamadım
        Cıldızım - Kazakistan

Comment

Sanırım beklentilerimizin karşılanmaması canımızı sıkıyor, aldırmayın, normal karşılayın, insanlar ilgilerini çekene yöneliyor, gene de girip bakmışlar işte, bu da iyi.
          Ben de "delimisin ne işin var" kardeşimiz gibi doğal sesleri seviyorum, ama iş müziğe gelince (bir araya gelmiş sesler ille de müzik değildir!) sopnaro'dan şaşmam. (İnsan sesi de bir enstrümandır!) Hele de geçenlerde Almanya'daki bir süper yetenek yarışmasında birinciliği harika bir köpekle sahibine kaptıran Vanessa Calcagno'yu dinlemeye doyamıyorum ve her seferinde gözlerim yaşarıyor. Merak edenler için:
          Supertalent 2009 - Video İzle - AkorMerkezi.com
          (başta biraz konuşmalar var, azıcık sabrediverin!)

Comment

kanımızda var sanki müzik
            kapı gıcırtısına bile oynuyoruz derler eskiler. Hele Trakya gırnata değince burda akan sular duruyor
            ama yaylaya çıkınca gayda sesi de çok hoş geliyor

Comment

BENİM DEDİĞİMDE BUNA BENZİYOR AMA BU DEYİL O TAM YUVARLAK DAİRE ŞEKİNDE MESELA TAM Bİ HARANIYA BENZİYO UZUN SAPI VAR AMA ONU POP MÜZÜKLERİN ARASINDA KULLANIYOLA AMA ONU KIZLAR ÇALIYODU ASLINDA BİR İKİ DEFA DUYDUM HOŞUMA GİTTİ SES OLARAK ÖLE SORU ENSTURUMAN OLUNCA BENDE ONU YAZDIM EYERKİ SORU EN SEVDİĞİMİZ SANAÇÇI KİM OLSAYDI CEVAP FARKLI OLURDU MESELA BEN ÇELİK İ ÇOK SEVERİM O BAŞKA DIR AMA DEMET AKALINIDA GÖRSEL OLARAK SEVERİM ODA Bİ BAŞKADIR:

Comment

Kizlarin çaldigi her turlu muzik aletini severimmi diyorsun eskiyaIlginç bir zevk sekli ama olsun .

Comment

evet severim yeni bir kanal var biliyomusun bilmiyom tmb (türk müzük birliği) diye orda izledim genelde oraya bakarım türk oldukları için kan çekiyo herhalde aslında azerilerinkinin dışında gerisini anlamıyom çok yabancı dilleri sadece azeriler uyuyo

Comment

Yan flut sesi çok hoş dinlendirici

Comment

Efendim;Zevkler ve renkler tartışılmaz derler.Ammaa... bizim olan her şey güzel.Müzik aletleri içinde ney bambaşka.Adeta kalbe hükmediyor.Ben TÜRK sanat müziğini severim.Mesela;bir " Tuti mucize guyem,ne desem Laf değil"i safiye ayla yada Hamiyet Yüceses'den dinleyiniz.Ama eski sanatcılar kalmadı.. Bir Safiye Ayla,bir Hamiyet Yüceses,Bir dede efendi,Bir Müzeyyan Senar...şimdi pop,mop taaa...Ehh!! TÜRK Halk müziğini de yermem.hemşerim neşet ERTAŞ'ada saygılıyım.Eski bozlakçılardan;Hacı TAŞAN,Muherrem ERTAŞ,ıda anmadan geçemiyeceğim.Bizim TÜRK'ümüz,bizim şarkımız hep bizi yansıtıyordu.Bu yabancı özentisi aynen müziğimizede yansıdı,Abuk.subuk şarkı sözleri ortaya çıktı.Yavvv!! neyse işi uzatmayalım.Ama beni tek mest eden;şöyle kıratında bir sabah ezanı...Birde Abdülsametin kuran tilaveti.sağlıklı günler dileğimle..

Comment

Ben NEY sesisini çok seviyorum dinlediğim zaman sanki beni alıp ötelere götürüyor

Aynen Tabiatçıya katılıyorum nerede o eski türk sanat müziği sanatçıları Safiye aylalar münir nurettin selçuklar hele münir nurettin selçuğun

Sana Dün Bir Tepeden Baktım Aziz İstanbul

Sana dün bir tepeden baktım aziz İstanbul
                        Görmedim gezmediğim, sevmediğim hiçbir yer
                        Ömrüm oldukça gönül tahtına keyfince kurul
                        Sade bir semtini sevmek bile bir ömre değer..
                        Nice revnaklı şehirler görünür dünyada
                        Lakin efsunlu güzellikleri sensin yaratan.
                        Yaşamıştır derim, en hoş ve uzun rüyada
                        Sende çok yıl yaşayan, sende ölen, sende yatan…

Yahya Kemal Beyatlı

Comment

Working...
                        X