Duyuru

Collapse
No announcement yet.

En iyi antivirüs yazılımı hangisi?

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• En iyi antivirüs yazılımı hangisi?

Kişisel bilgilerinizi, özel dosyalarınızı ve banka hesaplarınızı korumak için bilgisayarınızı hangi antivirüs yazılımına emanet etmeniz gerekir? En iyi antivirüs hangisi, sorusu birçok farklı kullanıcıdan farklı tepkiler alan bir soru. Zira kimisi en köklülerinden birisi olduğu için Symantec'in Norton'unu beğeniyor, kimisi ise en iyi hacker Rusya'dan çıkıyorsa güvenlik yazılımı da Rus olur, en iyisi Kaspersky diyor. Ara sıra, Finlandiyalılar iyi araba kullanır, hepsi birer Mika Häkkinen'dir; bu memleketten çıkan F-Secure da şahanedir diyenleri de görüyoruz. Peki gerçek bir test ortamında hangi güvenlik yazılımı daha çok koruma sunuyor? Bunu biliyor musunuz?

AVK İsmini Duydunuz mu?

Birçok kullanıcı tarafından bilinmeyen ama temelde Avast ve BitDefender tarama motorlarını kullanan AVK 2009, testte %99,8 zararlı yazılım ve virüs yakalama başarısını göstererek bütün diğer bilinen markaları geride bıraktı. Listede dikkat çeken bir değer olarak BitDefender 2009'un virüsler konusunda %97,6 yakalama başarısı gösterirken reklam amaçlı yazılımlar ve casuslarda %88 yakalama oranında kalmasıydı. Microsoft'un OneCare hizmetinin de değerlendirildiği çalışmada hem virüs hem de casus yazılımlarda %97'nin üzerinde yakalama başarısı olduğunu eklemeden geçmeyelim.

:: En iyiler listesini görmek için buraya tıklayın.

Bu arada ortalamalara göz kararı baktığımızda %97'nin üzeri başarılı diyebiliyoruz. Buradaki tabloya bakarak bütün karşılaştırmayı görebilirsiniz. Unutmayın, farkları aritmetik değil logaritmik olarak değerlendirmekte fayda var.

Norton Kaç Defa Güncellendi?

Testlerdeki ilginç bir noktayı daha aktaran AV-test.org, her ne kadar test ölçütleri arasında yer almasa da her bir yazılımın kendisini bir aylık test sürecinde kaç defa güncellediğini de kenara not etmiş. Bir ayda en fazla güncellenen yazılım ise Norton 2009'un beta sürümü olmuş. Norton bu süre içinde küçük güncelleme paketleriyle tam 6202 defa güncellenmiş.
    haber 7

Cevap: En iyi antivirüs yazılımı hangisi?

Teşekkürler sayın admin.

Bir bilgisayarda eğer değer verdiğiniz bilgiler varsa antivirüsprogramı o zaman değerlidir bence.

Eğer değer verdiğiniz bilgi çok kıymetli ise antivirüs yazılımınız da en iyi olmalı.

Eğer bilgisayarınızda kaybedince üzüleceğiniz bilgi yoksa antivirüs programına da ihtiyacınız yoktur.

Comment

Arkadaşlar ben yıllardır kullanıyorum Eset Antivirüs Nod32'den şaşmadım, hem pc yide kasmıyor yavaşlatmıyor her türlü virüsü anında bulup yok ediyor.Tavsiyemdir...

Comment

Evet Nod32 bencede eniyi ve en etkilisi,uzun zamandan berri kullanıyorum tecrübelerim ile Sabittir,

saygılar
        Zero

Comment

Bende nod32 kullanıyorum. Hiç bir sorun yaşamadım ve yaşamıyorum. Herkese tavsiye ederim.

Comment

kaspersky derim ben nod 32 yi kullandım kaspersky kadar etkili değil şu an kullandığim internet security 7.0 nerdeyse beni bile kullandırmıycak bilgisayar başında tercih ederim selametle

Comment

AVAST KULLANIYORUM KALİTELİ BİR ANTİVİRÜS PROGRAMI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.

Comment

degerli arkadaslar dediginiz programlar gerçekten güzel de bu programların direk dosyayı degil de içindeki virüsü silenlerinden yok mu? artık bıktım usandım koskoca programı kuruyorsun bi dosyasında virüs bulup siliyor kurdugumuz program boşo gidiyor

Comment

Kaspersky 8 bence en iyisi .

Comment

kaspersky en iyisi bence. Herkes kaspersky'ın bilgisayarı kasma sorunundan bahsetmekteydi. Fakat yeni çıkan 2010 sürümünde bu sorun farkedilir derecede ortadan kaldırılmış. Çok etkili bir virüs programı. Tavsiye ederim.

Comment

güncelliği sağlanan her türlü antivirüs programı en iyisidir.
                      birisinin bulamadığı virüsü, diğer bir program yakalayabiliyor.
                      saygılar

Comment

Working...
                      X