bitkiler,hayvanlar,astronomi,v.b..............; amatörce merakları olanlarla mesajlaşıp bilgi alışverişinde bulunmak istiyorum ama maalesef bugüne kadar bir arkadaş bulamadım bahçeselde, umarım duyan olurda beni ararlar.sonsuz saygı ve sevgilerrrrr....bekliyorum çaresizzzzzzzzzzzz.....
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
amatörce hobileri olanlar
Collapse
X
-
amatörce hobileri olanlar
bitkiler,hayvanlar,astronomi,v.b..............; amatörce merakları olanlarla mesajlaşıp bilgi alışverişinde bulunmak istiyorum ama maalesef bugüne kadar bir arkadaş bulamadım bahçeselde, umarım duyan olurda beni ararlar.sonsuz saygı ve sevgilerrrrr....bekliyorum çaresizzzzzzzzzzzz.....
Etiketler: hiçbiri
-
Cevap: amatörce hobileri olanlar
Sn Keyfani: Pek çok hobi bende mevcut.Şu an 20 kadar Tavuk ve 2 horoz,Epeyce bal arısı var.Ayrıca üzüm ve meyve bahçesi var.kardeşimin Taklacı güvercinleri var ara,sıra yemler vede uçururum.pek çok bahçe vede ev çiçeği var daha ne diyelim.sağlık ve esenlik dileğimle...
Comment
-
Ne tür kahveler yapıyorsunuz? Bahseder misiniz?üveyik kuşu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen değişik yemekler yapmayı ya da kahveler yapmayı severim. Ahşapla uğraşmasını (çok amatörce), kitap okumasını, tarihi mekanlar gezmeyi ve araştırmayı severim.
Comment
-
Tabi ne demek Sayın Biyomerbiomer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNe tür kahveler yapıyorsunuz? Bahseder misiniz?
yalnız burada mı yazılsın yoksa yeni bir konu açılsa daha mı iyi olur?
Comment

Comment