fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Softany Txt2Htm2Chm 1.2

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Softany Txt2Htm2Chm 1.2

Softany Txt2Htm2Chm 1.2
    Boyut : 2.86 Mb
    Kullanım izni : 30 gün
    Dil : Ingilizce
    Platform : Windows 95/98/Me/NT/2000/XP

TANITIM

Sablon esasli yapisiyla metin dosyalarinizi HTML yardim, web yardim, tek HTML dosya, FAQ (SSS) olarak, dönüstürebilen bir uygulamadir. Dönüstürülen buradaki metin dosyalarini HTML dosyasi olarak dogrudan web sitenizde kullanabilirsinsin ya da CHM olarak kullanabilirsinsinsin.

Programi açip File menüsünden Newi seçip yepyeni bir proje olusturarak çalismaya baslayabilirsinsinsin. Açilan pencerede bulunan proje basligi, veri yol, hedef dosya, dosya içerik bilgilerini girdikten sonra, başka adimlara geçerek gerekli bilgileri olusturabilirsinsinsin. Output Settings (Çikti Ayarlari) kismindan CHM, web sitesi, e-book (kitap), FAQ (SSS), tek HTML için gerekli ayarlari test edebilirsinsin, Create butonuna basarak çiktilari alabilirsinsinsin.

Özellikleri:
    Metin dosyalarini web yardim dosyasina çevirir.
    Metin dosyalarini Windows HTML yardim dosyalarina dönüstürüp, CHM dosya olusturabilirsinsin.
    Metin dosyalarini HTML e-kitaba dönüstürebilirsinsin.
    Metin dosyalarini FAQ (SSS) site sekline getirebilirsinsin.
    Metin dosyalarini iyi bir belge yapisi sayesinde tek HTML dosyaya dönüstürebilirsinsin.
    Sablon anali çikti motoru sayesinde HTML yaratimi için düsünmenize gerek kalmaz.
    Çesitli ihtiyaçlariniz dogrultusunda 49 taslak destegi mevcuttur.
    Güçlü taslak sistemi. Flash dosyalar, CSS, resimler gibi karmasik taslak içerigi destekler.
    Görsel CHM tasarimi.
    Metin dosyalarin çoklu tavir okumasi.
    Güçlü metin analiz motoru sayesinde otomatik olarak genel belge biçimlerini ekleyebilirsinsin.

Programin lisansli fiyati 49$dir.

Devami...
Working...
X