Epiri Editör 1.0
Boyut : 2.1 Mb
Kullanım izni : 10 gün
Dil : Türkçe
Platform : Windows 2000/2003/XP/Vista
TANITIM

Üreticinin Açiklamasi: Epiri Ne Demek?
Pir ( Ilk ustasi, ilk yapan ) i eki ile Piri (buradaki isin en iyi yapani) elektronik kelimesinin ilk harfi olan e harfini birlestirdik.
Epiri kelimesi ile dünyada benzeri olmayan bir sözlük sistemi tasarladik. Herkesin evinde bir dijital matbaa ile eserler olusturmalarini, bilimin daha ucuza daha hizli yayilmasini hedefledik.
Epiri editör komple ücretsizdir. Epiri Professional uygulamaini destekleyip, yepyeni verilar olusturulup destekleme gayeiyla olusturuldu.
Epiri ile neyi hedeflemekteyiz?
Epiri ile kurum, kuruluslardaki hedeflerimiz.
Baski maliyetlerini en aza indirmek, bilginin çok hizli, güvenli dagilimini saglamak.
Raporlama, ürün hizmet bilgilerini çevrimiçi, çevrimdisi olarak çalismasini güncellenmesini saglamak
Müsteri raporlari ile farkli biçimleri tek çati altinda 128-1024 bit sifrelenmis olarak güvenlik saglamak.
Epiri ile egitim kurumlarindaki hedeflerimiz.
Egitim kurumlarindaki baski maliyetlerini minimize ederek kitap, ansiklopedi, sözlük dagitiminda, güncellenmesindeki sorunlari ortadan kaldirmak.
Hizli dagitimlarini güncellenmelerini saglamak.
Ufak siir kitaplarindan devasa ansiklopedilere tüm bilgileri ögrencilere çok ucuz maliyetlerle ulastirmak.
Ücretsiz eser yan yazarlarin eserlerini ücretsiz dagitmak.
Epiri ile kisisel çalismalardaki hedeflerimiz
Herkes potansiyel bilim adami, yazardir.
Ev kadinindan, dagdaki çobana farkli bilgilere sahiptir.
Kisisel olarak nacak tüm eserlere Horizon Yazilim olarak destek olmaya kararliyiz.
Sizde kendinizin siir, fikra, yemek tarifleri kitabi, akademik bilgi, bilimsel çalisma, sifali bitkiler vb kitaplari yabilirsinsinsin.
Epiri Editörün yapisi nedir ?
Epiri Editör normal bir metin editöründen farkli olarak veritabanlarina ( SQL ) bilgi yazar
Kullanibildigi veritabanlari ile milyonlarca sitedan olusan ansiklopedik bilgileri rahatlikla olusturabilirsinsinsin. GigaByte türünden bilgiyi rahatlikla tutabilirsinsin.
Epiri Editör ile neler yapabilirsinsiniz?
Çok dilde sözlükler olusturabilirsinsiniz.
Ansiklopedi, terim bilgileri yabilirsinsiniz.
Sektörel Isletme bilgi bankalari olusturabilirsinsiniz. ( Firma bilgileri, müsteri bilgileri, ürün, hizmet bilgileri, ürün, hizmetlerle ilgili teknik destek dökümanlari, satis, tanitim dökümanlari vs)
Elektronik almanak
Elektronik kitap.
Sektörel dökümantasyonlar.
Epiri Editör Bölümleri
Tasarim bölümü
Kod bölümü
Ön izleme bölümü
Tasarim Bölümü Özellikleri;
1-Biçimlendirme
2-Resimler
3-Videolar
4-Ses dosyalari
5-Kontroller
6-Tablolar
7-Basliklar, isaretlemeler
8-Stiller
9-Çoklu dil destegi
10-Açiklamali metin
11-Disaridan bilgi alma, disariya bilgi gönderme
12-Düzenleme
13-Yazdirma türleri
14-Heceleme
Kod Bölümü Özellikleri
1-Kod destegi (Horizon script dili destegi )
2-Kod renklendirme
3-Otomatik kod fullamlama
Önizleme
1-Önizleme inceleme
Uyari
Epiri Editor için Firebird SQL Server gereklidir.
Firebird SQL direk yüklemek için; tiklayiniz.

Devami...
Boyut : 2.1 Mb
Kullanım izni : 10 gün
Dil : Türkçe
Platform : Windows 2000/2003/XP/Vista
TANITIM

Üreticinin Açiklamasi: Epiri Ne Demek?
Pir ( Ilk ustasi, ilk yapan ) i eki ile Piri (buradaki isin en iyi yapani) elektronik kelimesinin ilk harfi olan e harfini birlestirdik.
Epiri kelimesi ile dünyada benzeri olmayan bir sözlük sistemi tasarladik. Herkesin evinde bir dijital matbaa ile eserler olusturmalarini, bilimin daha ucuza daha hizli yayilmasini hedefledik.
Epiri editör komple ücretsizdir. Epiri Professional uygulamaini destekleyip, yepyeni verilar olusturulup destekleme gayeiyla olusturuldu.
Epiri ile neyi hedeflemekteyiz?
Epiri ile kurum, kuruluslardaki hedeflerimiz.
Baski maliyetlerini en aza indirmek, bilginin çok hizli, güvenli dagilimini saglamak.
Raporlama, ürün hizmet bilgilerini çevrimiçi, çevrimdisi olarak çalismasini güncellenmesini saglamak
Müsteri raporlari ile farkli biçimleri tek çati altinda 128-1024 bit sifrelenmis olarak güvenlik saglamak.
Epiri ile egitim kurumlarindaki hedeflerimiz.
Egitim kurumlarindaki baski maliyetlerini minimize ederek kitap, ansiklopedi, sözlük dagitiminda, güncellenmesindeki sorunlari ortadan kaldirmak.
Hizli dagitimlarini güncellenmelerini saglamak.
Ufak siir kitaplarindan devasa ansiklopedilere tüm bilgileri ögrencilere çok ucuz maliyetlerle ulastirmak.
Ücretsiz eser yan yazarlarin eserlerini ücretsiz dagitmak.
Epiri ile kisisel çalismalardaki hedeflerimiz
Herkes potansiyel bilim adami, yazardir.
Ev kadinindan, dagdaki çobana farkli bilgilere sahiptir.
Kisisel olarak nacak tüm eserlere Horizon Yazilim olarak destek olmaya kararliyiz.
Sizde kendinizin siir, fikra, yemek tarifleri kitabi, akademik bilgi, bilimsel çalisma, sifali bitkiler vb kitaplari yabilirsinsinsin.
Epiri Editörün yapisi nedir ?
Epiri Editör normal bir metin editöründen farkli olarak veritabanlarina ( SQL ) bilgi yazar
Kullanibildigi veritabanlari ile milyonlarca sitedan olusan ansiklopedik bilgileri rahatlikla olusturabilirsinsinsin. GigaByte türünden bilgiyi rahatlikla tutabilirsinsin.
Epiri Editör ile neler yapabilirsinsiniz?
Çok dilde sözlükler olusturabilirsinsiniz.
Ansiklopedi, terim bilgileri yabilirsinsiniz.
Sektörel Isletme bilgi bankalari olusturabilirsinsiniz. ( Firma bilgileri, müsteri bilgileri, ürün, hizmet bilgileri, ürün, hizmetlerle ilgili teknik destek dökümanlari, satis, tanitim dökümanlari vs)
Elektronik almanak
Elektronik kitap.
Sektörel dökümantasyonlar.
Epiri Editör Bölümleri
Tasarim bölümü
Kod bölümü
Ön izleme bölümü
Tasarim Bölümü Özellikleri;
1-Biçimlendirme
2-Resimler
3-Videolar
4-Ses dosyalari
5-Kontroller
6-Tablolar
7-Basliklar, isaretlemeler
8-Stiller
9-Çoklu dil destegi
10-Açiklamali metin
11-Disaridan bilgi alma, disariya bilgi gönderme
12-Düzenleme
13-Yazdirma türleri
14-Heceleme
Kod Bölümü Özellikleri
1-Kod destegi (Horizon script dili destegi )
2-Kod renklendirme
3-Otomatik kod fullamlama
Önizleme
1-Önizleme inceleme
Uyari
Epiri Editor için Firebird SQL Server gereklidir.
Firebird SQL direk yüklemek için; tiklayiniz.

Devami...