Sabit Kiymetler 1.0
Boyut : 8.51 Mb
Kullanım izni : 101 Cari hareket
Dil : Türkçe
Platform : Windows 98/Me/2000/XP
TANITIM

Üreticiden:
Firmalarin içinde bulundurduklari sabit kiymet bilgilerinin girilip, amortisman yepyeniden degerleme, bölümler arasi transfer, satis, sayim islemlerini rahatlikla takip edebilirsinsin, girilen bilgiler dogrultusunda liste, dökümlerinizi alabilirsinsinsin. Firma parametrelerini genel yada her firma için özel tanimlayabilirsinsinsin. Program bagimsiz çalisabilecegi gibi Tabim Muhasebe uygulamai ile entegre çalisabilirsinsin.
Programin Genel Özellikleri
Kart Islemleri
15 karakterlik sabit kiymet kodu
Sabit kiymetleri tür, çesitlerine göre gruplandirabime
Amortisman hesaplamasinin ?Normal? yada ?Hizli (Azalan)? seklinde girebilme
Hesaplanan amortisman degerinin ?Normal? yada ?Kist? seklinde girebilme
Amortisman hesaplama dönemlerini ?Yillik / 3 Aylik / Aylik? olarak girebilme
Sabit kiymetler için garanti, sigorta, özel not bilgilerini girip takibini yapabilme
Isletme içerisin deki sabit kiymet bilgilerini, amortisman hesap takibini yapabilme
Satisi olmamis sabit kiymet kartini firma içerisin deki baska bir bölüme kullanılabilirsinsini gayeiyla transfer edebilme
Sabit kiymetlerin satis islemlerini yapabilme satis bilgilerini girebilme
Hizmetler
Sabit kiymet bilgilerini toplu olarak çogaltabilme
Birden fazla alinan sabit kiymetleri uygulamaa toplu olarak tanitabilme
Sabit kiymetlerin bölüm, kodlarini degistirebilme
Sabit kiymet kartlarini tek tek yada toplu olarak yepyeniden degerleme islemlerini yapabilme
Sabit kiymet sayim islemini detayli olarak yapabilme
Sabit kiymet sayim islemleri bilgilerini inceleyebilme, düzeltebilme
Istenilen tarihe göre onaylama yapilarak amortisman, yepyeniden degerleme hesaplamalari üzerinde düzeltme yapilmasini blokeleyebilme
Hesaplanan amortisman, yepyeniden degerleme degerlerinin muhasebelestirilmesi
Muhasebe uygulamainda kayitli olan fisleri görebilme, detay bilgilerine bakabilme Muhasebelesmis islem satirlarinin, muhasebe baglantilarini iptal edebilme
Liste, Dökümler
Sabit kiymet amortisman, yepyeniden degerleme listelerini alabilme (Detayli/Özet)
Degerlemesiz amortisman listesi alabilme (Detayli/Özet)
Sabit kiymet envanter listesi alabilme (Normal/Gruplamali)
Demirbas listesi alabilme
Demirbas detay listesi alabilme
Demirbas alis listesi alabilme
Demirbas satis listesi alabilme
Demirbas garanti listesi alabilme
Demirbas sigorta listesi alabilme
Demirbas hurda listesi alabilme
Raporlari nokta vuruslu, grafik yazicilara gönderebilme
Raporlari dosyaya gönderebilme
Dökümünü aldiginiz raporu Excel uygulamai çalisma sitesi içine otomatik olarak aktarabilme
Rapor dökümünü, Excel, HTM, XML düzeninde dosyalara kaydedebilme
Maliyet üzerinden amortisman listesi alabilme
Kar/zarar, amortisman analizi listesi alabilme
Tanimli form ayarlari yapabilme
Sesli, Görsel Egitim
Sabit Kiymetler uygulamai detayli bir egitime gereksinim duyulmadan kullanilabilecek sadeliktedir. Programin tümü kilavuz niteliginde yardim menüleri ile desteklenditir. Muhasebe mevzuatina vakif bir kisinin rahatlikla kullanabilecegi bir yapidadir. Ayrica uygulamain kullanılabilirsinsinina ait 63 dakikalik sesli, izlelü bir egitim kilavuzu mevcuttur. Kendi ofisinde egitim CDsini kullanarak 7 gün 24 saat istediginiz zaman diliminde istediginiz kadar egitimi izleyebilirsinsinsin. Program ile birlikte kullanılabilirsinsin kilavuzu, sesli, izlelü egitim CDsi ile online yardim dosyalari verilmektedir.

Devami...
Boyut : 8.51 Mb
Kullanım izni : 101 Cari hareket
Dil : Türkçe
Platform : Windows 98/Me/2000/XP
TANITIM

Üreticiden:
Firmalarin içinde bulundurduklari sabit kiymet bilgilerinin girilip, amortisman yepyeniden degerleme, bölümler arasi transfer, satis, sayim islemlerini rahatlikla takip edebilirsinsin, girilen bilgiler dogrultusunda liste, dökümlerinizi alabilirsinsinsin. Firma parametrelerini genel yada her firma için özel tanimlayabilirsinsinsin. Program bagimsiz çalisabilecegi gibi Tabim Muhasebe uygulamai ile entegre çalisabilirsinsin.
Programin Genel Özellikleri
Kart Islemleri
15 karakterlik sabit kiymet kodu
Sabit kiymetleri tür, çesitlerine göre gruplandirabime
Amortisman hesaplamasinin ?Normal? yada ?Hizli (Azalan)? seklinde girebilme
Hesaplanan amortisman degerinin ?Normal? yada ?Kist? seklinde girebilme
Amortisman hesaplama dönemlerini ?Yillik / 3 Aylik / Aylik? olarak girebilme
Sabit kiymetler için garanti, sigorta, özel not bilgilerini girip takibini yapabilme
Isletme içerisin deki sabit kiymet bilgilerini, amortisman hesap takibini yapabilme
Satisi olmamis sabit kiymet kartini firma içerisin deki baska bir bölüme kullanılabilirsinsini gayeiyla transfer edebilme
Sabit kiymetlerin satis islemlerini yapabilme satis bilgilerini girebilme
Hizmetler
Sabit kiymet bilgilerini toplu olarak çogaltabilme
Birden fazla alinan sabit kiymetleri uygulamaa toplu olarak tanitabilme
Sabit kiymetlerin bölüm, kodlarini degistirebilme
Sabit kiymet kartlarini tek tek yada toplu olarak yepyeniden degerleme islemlerini yapabilme
Sabit kiymet sayim islemini detayli olarak yapabilme
Sabit kiymet sayim islemleri bilgilerini inceleyebilme, düzeltebilme
Istenilen tarihe göre onaylama yapilarak amortisman, yepyeniden degerleme hesaplamalari üzerinde düzeltme yapilmasini blokeleyebilme
Hesaplanan amortisman, yepyeniden degerleme degerlerinin muhasebelestirilmesi
Muhasebe uygulamainda kayitli olan fisleri görebilme, detay bilgilerine bakabilme Muhasebelesmis islem satirlarinin, muhasebe baglantilarini iptal edebilme
Liste, Dökümler
Sabit kiymet amortisman, yepyeniden degerleme listelerini alabilme (Detayli/Özet)
Degerlemesiz amortisman listesi alabilme (Detayli/Özet)
Sabit kiymet envanter listesi alabilme (Normal/Gruplamali)
Demirbas listesi alabilme
Demirbas detay listesi alabilme
Demirbas alis listesi alabilme
Demirbas satis listesi alabilme
Demirbas garanti listesi alabilme
Demirbas sigorta listesi alabilme
Demirbas hurda listesi alabilme
Raporlari nokta vuruslu, grafik yazicilara gönderebilme
Raporlari dosyaya gönderebilme
Dökümünü aldiginiz raporu Excel uygulamai çalisma sitesi içine otomatik olarak aktarabilme
Rapor dökümünü, Excel, HTM, XML düzeninde dosyalara kaydedebilme
Maliyet üzerinden amortisman listesi alabilme
Kar/zarar, amortisman analizi listesi alabilme
Tanimli form ayarlari yapabilme
Sesli, Görsel Egitim
Sabit Kiymetler uygulamai detayli bir egitime gereksinim duyulmadan kullanilabilecek sadeliktedir. Programin tümü kilavuz niteliginde yardim menüleri ile desteklenditir. Muhasebe mevzuatina vakif bir kisinin rahatlikla kullanabilecegi bir yapidadir. Ayrica uygulamain kullanılabilirsinsinina ait 63 dakikalik sesli, izlelü bir egitim kilavuzu mevcuttur. Kendi ofisinde egitim CDsini kullanarak 7 gün 24 saat istediginiz zaman diliminde istediginiz kadar egitimi izleyebilirsinsinsin. Program ile birlikte kullanılabilirsinsin kilavuzu, sesli, izlelü egitim CDsi ile online yardim dosyalari verilmektedir.

Devami...