fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sabit Kiymetler 1.0

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Sabit Kiymetler 1.0

Sabit Kiymetler 1.0
    Boyut : 8.51 Mb
    Kullanım izni : 101 Cari hareket
    Dil : Türkçe
    Platform : Windows 98/Me/2000/XP

TANITIM

Üreticiden:
    Firmalarin içinde bulundurduklari sabit kiymet bilgilerinin girilip, amortisman yepyeniden degerleme, bölümler arasi transfer, satis, sayim islemlerini rahatlikla takip edebilirsinsin, girilen bilgiler dogrultusunda liste, dökümlerinizi alabilirsinsinsin. Firma parametrelerini genel yada her firma için özel tanimlayabilirsinsinsin. Program bagimsiz çalisabilecegi gibi Tabim Muhasebe uygulamai ile entegre çalisabilirsinsin.

Programin Genel Özellikleri

Kart Islemleri
    15 karakterlik sabit kiymet kodu
    Sabit kiymetleri tür, çesitlerine göre gruplandirabime
    Amortisman hesaplamasinin ?Normal? yada ?Hizli (Azalan)? seklinde girebilme
    Hesaplanan amortisman degerinin ?Normal? yada ?Kist? seklinde girebilme
    Amortisman hesaplama dönemlerini ?Yillik / 3 Aylik / Aylik? olarak girebilme
    Sabit kiymetler için garanti, sigorta, özel not bilgilerini girip takibini yapabilme
    Isletme içerisin deki sabit kiymet bilgilerini, amortisman hesap takibini yapabilme
    Satisi olmamis sabit kiymet kartini firma içerisin deki baska bir bölüme kullanılabilirsinsini gayeiyla transfer edebilme
    Sabit kiymetlerin satis islemlerini yapabilme satis bilgilerini girebilme

Hizmetler
    Sabit kiymet bilgilerini toplu olarak çogaltabilme
    Birden fazla alinan sabit kiymetleri uygulamaa toplu olarak tanitabilme
    Sabit kiymetlerin bölüm, kodlarini degistirebilme
    Sabit kiymet kartlarini tek tek yada toplu olarak yepyeniden degerleme islemlerini yapabilme
    Sabit kiymet sayim islemini detayli olarak yapabilme
    Sabit kiymet sayim islemleri bilgilerini inceleyebilme, düzeltebilme
    Istenilen tarihe göre onaylama yapilarak amortisman, yepyeniden degerleme hesaplamalari üzerinde düzeltme yapilmasini blokeleyebilme
    Hesaplanan amortisman, yepyeniden degerleme degerlerinin muhasebelestirilmesi
    Muhasebe uygulamainda kayitli olan fisleri görebilme, detay bilgilerine bakabilme Muhasebelesmis islem satirlarinin, muhasebe baglantilarini iptal edebilme

Liste, Dökümler
    Sabit kiymet amortisman, yepyeniden degerleme listelerini alabilme (Detayli/Özet)
    Degerlemesiz amortisman listesi alabilme (Detayli/Özet)
    Sabit kiymet envanter listesi alabilme (Normal/Gruplamali)
    Demirbas listesi alabilme
    Demirbas detay listesi alabilme
    Demirbas alis listesi alabilme
    Demirbas satis listesi alabilme
    Demirbas garanti listesi alabilme
    Demirbas sigorta listesi alabilme
    Demirbas hurda listesi alabilme
    Raporlari nokta vuruslu, grafik yazicilara gönderebilme
    Raporlari dosyaya gönderebilme
    Dökümünü aldiginiz raporu Excel uygulamai çalisma sitesi içine otomatik olarak aktarabilme
    Rapor dökümünü, Excel, HTM, XML düzeninde dosyalara kaydedebilme
    Maliyet üzerinden amortisman listesi alabilme
    Kar/zarar, amortisman analizi listesi alabilme
    Tanimli form ayarlari yapabilme

Sesli, Görsel Egitim
    Sabit Kiymetler uygulamai detayli bir egitime gereksinim duyulmadan kullanilabilecek sadeliktedir. Programin tümü kilavuz niteliginde yardim menüleri ile desteklenditir. Muhasebe mevzuatina vakif bir kisinin rahatlikla kullanabilecegi bir yapidadir. Ayrica uygulamain kullanılabilirsinsinina ait 63 dakikalik sesli, izlelü bir egitim kilavuzu mevcuttur. Kendi ofisinde egitim CDsini kullanarak 7 gün 24 saat istediginiz zaman diliminde istediginiz kadar egitimi izleyebilirsinsinsin. Program ile birlikte kullanılabilirsinsin kilavuzu, sesli, izlelü egitim CDsi ile online yardim dosyalari verilmektedir.

Devami...
Working...
X