fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

eMerkez 2006 1.0

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• eMerkez 2006 1.0

eMerkez 2006 1.0
    Boyut : 1.72 Mb
    Kullanım izni : 60 gün
    Dil : Türkçe
    Platform : Windows (Tümü)

TANITIM

Özel Egitim, Rehabilitasyon Merkezlerine yönelik, Ögrenci / Personel, Aylik Ders Plani Takip uygulamaidir. Tüm Özel Egitim, Rehabilitasyon Merkezleri, eMerkez 2006 projesi kapsami alanindadir.

- Özel Egitim Merkezleri faaliyetlerinin modellenmis halidir. Bir Egitim Merkezinde islemler nasil yürüyorsa ayni model eMerkez 2006ya aktarilmistir.

- Ögrencilere ait Aylik Ders Plani ma islemlerini basitlastiran, hatali uygulamalari blokeleyen akilli bir yapisi vardir.

- Milli Egitim Bakanligina bagli merkezlerin A-BEP (Aylik Bireysellesmis Egitim Plani), Meslek Elemani Aylik Çalisma Çizelgesi, Fatura Icmal, Ödeme Emri gibi evrak niteligindeki belgelerin basimi yapilabilmektedir.

- Ögrenci Saglik Raporu, RAM (Rehberlik Arastirma Merkezi) Raporu takibi yapilabilirsinsin, her ögrenci için sonsuz sayida ebeveyn kaydi imkani ile kayit zenginligi saglanir.

- Iki asamali T.C.Kimlik testü vardir. Ilk asamada Nete baglanti ihtiyaci yoktur. Numara bütünlügü aritmetiksel teste tabi tutularak dogrulugu/tutarliligi test edilir. Dilenirse ikinci asamada da dogru kisiye ait olup olmadiginin teyidi için Net araciligiyla WebServisleri kullanilarak sorgulama yapilip isim, soyad, dogum tarihi alinir.

- Programda ögrenci kisitlamasi yoktur. Tek, uygun fiyat politikasi güdülecektir.

- Merkezlerle diyalog sürmekte, Beta testlerinin sonuna gelinmektedir.

- Proje tasarimina katkida bulunmak adina uygun gördügünüz eklentileri, / yada deneme sürümünde karsilasilan sorunlari eMerkez 2006 resmi web sitesindeki WebMail formu ile bildirebilirsinsin, Proje Ekibi ile iletisim kurabilirsinsinsin.

Devami...
Working...
X