fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

MoreMotion Web Express (Türkçe) 3.3

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• MoreMotion Web Express (Türkçe) 3.3

MoreMotion Web Express (Türkçe) 3.3
    Boyut : 11 Mb
    Kullanım izni : 30 gün
    Dil : Türkçe
    Platform : Windows 98/NT/2000/XP

TANITIM

Üreticiden:
    Kendinizin yada firmanizin Net sitelarini olusturmak istiyorsunuz ancak HTML konusunda bilgili degilsin. O zaman MoreMotion Web Express full size göre. Deneyin, başka editörlere olan üstünlüklerini kendiniz görün. MoreMotion Web Express HTML bilgisine sahip olmayan kullanicilarin bile web siteleri, sitelarini yükseltebilmelerine olanak saglayan basit kullanılabilirsinsinli, üstün niteliki bir web editörüdür. Eger Microsoft Wordu kullanabiliyorsaniz Web Expressi de kullanabilirsinsinsin. Benzersiz yetenekleri sayesinde mükemmel görünümlü web sitelarini basitlikla tasarlayabilirsinsin, istediginiz web sitesi üzerinde yayinlayabilirsinsinsin. MoreMotion Web Express full bir teknoloji harikasidir, dünyanin en güçlü web editörleri arasinda yer alacaktadir. WYSIWYG (Ne Görürüsen Onu Alirsin) tarzinda çalisir, buradaki tarzda çalistigini idda eden başka editörler gibi istediginiz sonucu alacak için sizi saatlerce kivrandirmaz.

3.3 Sürümündeki yepyenilikler:
    Bazen, Ayrıca de beklemeksizin ardarda birkaç defa komut verildiginde, olusabilen, açik olan sitenin nesne yapisini dagitan hata düzeltildi.
    Programin testsüz kapanmasina neden olan bir baska hata da bir kullanicimiz tarafindan tespit edildikten sonra düzeltildi.
    Yardim dokümanlari hem görsellik hem de içerik açisinda iyilestirildi. Ayrica buradaki sürüme, basili dokümanlari tercih eden kullanicilar için, yardim dosyalarinin PDF versiyonlari da dahil edildi.

Not:Programin Ingilizce sürümünü buraya tiklayarak indirebilirsinsinsin.

Devami...
Working...
X