fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Agnitum OutPost Firewall Pro 2008 6.0.2284.253.0485

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Agnitum OutPost Firewall Pro 2008 6.0.2284.253.0485

Agnitum OutPost Firewall Pro 2008 6.0.2284.253.0485
    Boyut : 22.2 Mb
    Kullanım izni : 30 gün
    Dil : Ingilizce
    Platform : Windows 2000/2003/XP/Vista

TANITIM

Bir çok özellige sahip buradaki firewall (güvenlik duvari) uygulamai istege bagli olarak ziyaret ettiginiz sitelerde yada aldiginiz e-postalardaki zarar verici scriptleri, reklam pencerelerini, vb.. size zarar veren seyleri blokeleyebiliyor. Size yapilan saldiriyi algilayip saldiriyi yapan PCi 15 dakikaligina sizden uzaklastirabiliyor. Istege bagli olarak buradaki süre artabiliyor. Programin Hassaslik ayarlari sayesinde en küçük pingleri, port taramalarini bile algilayip yapanlarin size ipsini veriyor. Internete ulasmak isteyen her türlü uygulamain adini, baglanmak istedigi adresi size iletiyor. Isteginize bagli olarak o uygulamain Nete baglanmasini blokeleyebiliyorsunuz. Internet baglantisina izin verdiginiz uygulamalardan birinin kodlari degisirse size uyari veriyor, bir daha soruyor: Internet baglantisini vereyim mi? Daha birçok özelligi olan buradaki uygulamai siddetle tavsiye ediyorum.

Outpost Firewall Pro - dünyanin en ünlü güvenlik uygulamalari arasindadir, PCinizi e-postadaki zarar verici betiklerden(script), reklam pencerelerinden, Net solucanlarindan, casus uygulamalardan, truva atlarindan, PCinizi ele geçrimeye çalisian hackerlardan koruyan bir güvenlik duvaridir. Outpost Firewall Pro güvenlik, test, gizlilik, basit kullanılabilirsinsin olanagi saglar.

Yazilim hacker saldirilarini algilar, onlari blokeler, PCinizdaki bilgileri korur, webde güvenli sörf yapmanizi saglar, gelen kutunuzdaki Net solucani etkinliklerini durdurur.

Outpost, gizlilik modunda hackerlara gözükmez. Bunlara ek olarak açilir pencereleri (pop-up), reklamlari blokeleyerek site açilisini hizlandirir, daha zevkli sörf orfulli sunar. Kullanici yarari için Outpost güncellemeleri yepyeni risklere karsi korumayi garanti eder.

Internet risklerle doludur: Internet solucanlari, casus uygulamalar, truva atlari, hijackerlar, daha baska ziyancilar. Bunlarin hepsi sistem hatalarina, düsük sistem basarimina, başka risklere açik kapi biran bir sistemin olusmana neden olur. Outpost Firewall Pro bütün bunlara bloke olacagi gibi Net trafiginizi izler, PCinizdan veri gönderen uygulamalari izlemenizi saglar.

Not : Yazilimin 64Bit sistemler için olan sürümünü buradan indirebilirsinsinsin.

Devami...
Working...
X