Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ilkögretim 6. Sinif Matematik Seti 1.01

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Ilkögretim 6. Sinif Matematik Seti 1.01

Ilkögretim 6. Sinif Matematik Seti 1.01
    Boyut : 1.86 Mb
    Kullanım izni : 1 Yillik
    Dil : Türkçe
    Platform : Windows (Tümü)

TANITIM

Ilkögretim 6. Sinif Matematik uygulamai ile ilgili matematik manipülatifleri.
    Manipülatif kelimesi Ingilizcede herhangi bir nesneye dokunarak,nesneyi kullanarak, fiziksel özelleklerini degistirerek farkli bir sekle, kaliba döndürme anlamina gelmektedir.
    Egitimsel açidan manipülatifler irdelenen nesnelerin, kavramlarin farkli sekil, kaliplarinin somutlastirilmasinda kullanilmaktadir.
    Sanal manipülatifler ise PC orfullinda bilhassa bazi soyut kavramlarin modellenerek somutlastirilmasiyla, somut algilama düzeyinde oldugu varsayilan ilkögretim ögrencilerinin kavramlari daha iyi anlama, kavramlar üzerinde yorum yapabilme, kavramlari problem çözmede kullanabilme yeteneklerini yükseltmelerinde yardimci oldugu varsayilmaktadir.

Türkçede sanal manipülatif kelimesi ayrica ögrenme nesneleri, soyut modeller olarak kullanilmaktadir.

Her ders islenecek kavram, kazanimlara özel çok farkli sanal manipülatifler yükseltilebilirsinsin, her sanal manipülatifin kullanılabilirsinsini başkainden bagimsiz oldugu için sanal manipülatifler ilkögretim müfredatini zenginlestirici PC etkinlikleri olarak kullanilabilirsinsinler.

Somut modellerin bazi fiziksel kisitlamalari, ücretleri düsünüldügünde, sanal manipülatifler ilkögretim matematik ögretimi için vazgeçilemez zengin imkanlar sunmaktadir.

Bu egitim uygulamai, Ilkögretim okullarinda kullanilmak üzere nmistir.
    Her hakki mahfuzdur.
    Bu uygulama ücretsizdir.

Devami...

Cevap: Ilkögretim 6. Sinif Matematik Seti 1.01

bu programı nasıl indirebilirim

Comment

Working...
    X