IPMonitor 9.0
Boyut : 16.4 Mb
Kullanım izni : 21 gün
Dil : Ingilizce
Platform : Windows 2000/2003/XP
TANITIM

IPMonitor gerçek zamanli bir ag koruma uygulamaidir. Kuruldugu agda herhangi bir beklenmeyen performans düsüsü, kritik hata, saldiri ya da agi risk edebilecek herhangi bir durum ortaya çikinca ag yöneticisini uyarir, yapilmasi gereken islemleri bildirir. Yani uyari, öneri, koruma Ayrıcarinin hepsini barindirir. Yüklemesi basit, anlasilir bir arayüze sahiptir. Adim adim yepyeni baslama (step-by-step Getting Started) bölümü sayesinde yepyeni kullanicilara uygulamain kullanilmasi, ag yapilandirmasi hakkinda bilgi vermektedir.
Gelin uygulamaimizi daha detayli incelemek için 5 gruba ayiralim.
Kullanici Arabirimi:
Buradaki admin sekmesi ile uygulamaimizin ana test noktalarina basitlikla ulasim sagliyoruz.
Status: Durum göstergesi. O anda agimizda neler oldugunun genel görünümü.
My Reports: Raporlarim. Önceden diginiz raporlarin gösterimi.
System: Ana sunucunun, kullandigini IpMonitor uygulamainin entegrasyonunun detaylari.
Updates: Güncellemeler, güncel bildirimler, düzeltimler.
Portal: Portal arama destegi.
Sessions: O anki, adminin, kullanicilarin aktüel IpMonitor kullanılabilirsinsini.
Notes: Siz, başka IpMonitor adminlerine notlar.
Görüntüleme: Bu bölümden aginizdaki aktiviteleri takip edebilirsinsinsin.
Belirli kistaslarda arama yaparak istediginiz bilgilere en kisa yoldan ulasabilirsinsinsin.
Tarama yapilacak ip adreslerinin araligini belirleyebilirsinsinsin.
Standart disi ip ekleyebilirsinsinsin.
Uyari: Bu bölümde aginizdaki sorunlarin varligindan haberdar olmanizi saglayacak uyarilarin toplandigini göreceksin.
Iletisim özelligi sunlari kapsiyor:
e-posta, metin iletileri ile cep telefonuna ulasim
Net yayimini, ya e-posta kullanarak kablosuz araçlara ulasim
Sms özellikli telefon, çagri cihazi ya da kablosuz araçlara ulasim gibi farkli türler.
Bunun disinda;
Diger yönetim birimlerine SNMP mesajlari.
Windows uygulamalari kayit defterine log denilen günlük tutmak.
Çesitli e-posta yollama hizmetleri.
Raporlama: Canli Statü Raporlama özelligi ile herhangi bir hata oldugu anda uyarma, başka kullanicilari buradaki hatadan etkilenmeme özelligine sahip. Bu uyariyi sesli olarak da alabilirsinsinsin.
Güvenlik: Yerel agi ya da Neti kullanarak istediginiz yerden IpMonitor uygulamainin, kullandigi yüksek güvenlikli SSL güvenlik bölümüne ulasabilirsinsinsin.
SSL güvenligi ile:
Güvenli giris yaptiginizdan
Konfigürasyon verilerinin güvenli degisiminden emin olabilirsinsinsin.
4 farkli SSL güvenlik sertifika alim metodu kullanarak güvenligi en üst düzeyde tutar.
Tabi ki buradaki büyük, kapsamli uygulamain fullamini anlatmak için yerimiz yetmez ama elimden geldigince uygulamain en çok kullanilan, en değerli Ayrıcarini sizin için bir araya toplamaya çalistim. Eger genis bir agin yöneticisi iseniz ya da buradaki agin güvenligi, izleniminden sorumlu iseniz buradaki uygulamai kesinlikle tavsiye ediyorum.
21 günlük deneme sürümü ile gelen buradaki uygulamain full sürümü:
500 Monitör lisansli ipMonitor : $ 995.00
1000 Monitör lisansli ipMonitor : $1,495.00
1500 Monitör lisansli ipMonitor : $1,995.00
5000 Monitör lisansli ipMonitor : $2,995.00

Devami...
Boyut : 16.4 Mb
Kullanım izni : 21 gün
Dil : Ingilizce
Platform : Windows 2000/2003/XP
TANITIM

IPMonitor gerçek zamanli bir ag koruma uygulamaidir. Kuruldugu agda herhangi bir beklenmeyen performans düsüsü, kritik hata, saldiri ya da agi risk edebilecek herhangi bir durum ortaya çikinca ag yöneticisini uyarir, yapilmasi gereken islemleri bildirir. Yani uyari, öneri, koruma Ayrıcarinin hepsini barindirir. Yüklemesi basit, anlasilir bir arayüze sahiptir. Adim adim yepyeni baslama (step-by-step Getting Started) bölümü sayesinde yepyeni kullanicilara uygulamain kullanilmasi, ag yapilandirmasi hakkinda bilgi vermektedir.
Gelin uygulamaimizi daha detayli incelemek için 5 gruba ayiralim.
Kullanici Arabirimi:
Buradaki admin sekmesi ile uygulamaimizin ana test noktalarina basitlikla ulasim sagliyoruz.
Status: Durum göstergesi. O anda agimizda neler oldugunun genel görünümü.
My Reports: Raporlarim. Önceden diginiz raporlarin gösterimi.
System: Ana sunucunun, kullandigini IpMonitor uygulamainin entegrasyonunun detaylari.
Updates: Güncellemeler, güncel bildirimler, düzeltimler.
Portal: Portal arama destegi.
Sessions: O anki, adminin, kullanicilarin aktüel IpMonitor kullanılabilirsinsini.
Notes: Siz, başka IpMonitor adminlerine notlar.
Görüntüleme: Bu bölümden aginizdaki aktiviteleri takip edebilirsinsinsin.
Belirli kistaslarda arama yaparak istediginiz bilgilere en kisa yoldan ulasabilirsinsinsin.
Tarama yapilacak ip adreslerinin araligini belirleyebilirsinsinsin.
Standart disi ip ekleyebilirsinsinsin.
Uyari: Bu bölümde aginizdaki sorunlarin varligindan haberdar olmanizi saglayacak uyarilarin toplandigini göreceksin.
Iletisim özelligi sunlari kapsiyor:
e-posta, metin iletileri ile cep telefonuna ulasim
Net yayimini, ya e-posta kullanarak kablosuz araçlara ulasim
Sms özellikli telefon, çagri cihazi ya da kablosuz araçlara ulasim gibi farkli türler.
Bunun disinda;
Diger yönetim birimlerine SNMP mesajlari.
Windows uygulamalari kayit defterine log denilen günlük tutmak.
Çesitli e-posta yollama hizmetleri.
Raporlama: Canli Statü Raporlama özelligi ile herhangi bir hata oldugu anda uyarma, başka kullanicilari buradaki hatadan etkilenmeme özelligine sahip. Bu uyariyi sesli olarak da alabilirsinsinsin.
Güvenlik: Yerel agi ya da Neti kullanarak istediginiz yerden IpMonitor uygulamainin, kullandigi yüksek güvenlikli SSL güvenlik bölümüne ulasabilirsinsinsin.
SSL güvenligi ile:
Güvenli giris yaptiginizdan
Konfigürasyon verilerinin güvenli degisiminden emin olabilirsinsinsin.
4 farkli SSL güvenlik sertifika alim metodu kullanarak güvenligi en üst düzeyde tutar.
Tabi ki buradaki büyük, kapsamli uygulamain fullamini anlatmak için yerimiz yetmez ama elimden geldigince uygulamain en çok kullanilan, en değerli Ayrıcarini sizin için bir araya toplamaya çalistim. Eger genis bir agin yöneticisi iseniz ya da buradaki agin güvenligi, izleniminden sorumlu iseniz buradaki uygulamai kesinlikle tavsiye ediyorum.
21 günlük deneme sürümü ile gelen buradaki uygulamain full sürümü:
500 Monitör lisansli ipMonitor : $ 995.00
1000 Monitör lisansli ipMonitor : $1,495.00
1500 Monitör lisansli ipMonitor : $1,995.00
5000 Monitör lisansli ipMonitor : $2,995.00

Devami...