StartCom Enterprise Linux (Maccaabee) 3.0.6
Boyut : 624 Mb
Kullanım izni :
Dil : Türkçe
Platform : Linux
TANITIM

StartCom Fedora Core Linux üzerine insa edilmis bir Linux dagitimidir. Bu dagitimin genel gayei müzik, film ile ugrasan amatör, profesyonel insanlarin ihtiyaçlarini karsilayabilmektir.
Temel Özellikleri :
* Fedora Core (Redhat) Linux dagitimini ana alir.
* Fedora Core paket yönetim sistemi (Rpm) ile paketlenmis dosyalari (uygulamalari) tek tiklama ile basitca kurabilirsinsinsin.
* Diger dagitim RPM leri ile uyumludur. (Suse, Mandriva v.b.)
* Içerisinde müzik kesme, parçalama, düzenleme v.b. islemleri yapabileceginiz tüm uygulamalar yüklüdür.
* Içerisinde film kesme, parçalama, düzenleme v.b. islemleri yapabileceginiz tüm uygulamalar yüklüdür.
* Gnome masaüstü orfullini kullanir.
* Yüklerken Türkçe seçenegini seçerek Türkçe yükleyip kullanabilirsinsinsin.
* Istenirse KDE masaüstü orfulli da yüklenebilirsinsin.
* Temel ihtiyaciniz olan tüm uygulamalari içerisinde barindirir.
* Depolarinda 14.000 den fazla uygulama barindirmaktadir.
* Internet üzerinde tek tiklama ile kurabileceginiz 140.000 den fazla rpm sistemi ile paketlenmis
ücretsiz uygulama mevcuttur.
* Temel Gnome kütüphanelerini içerisinde barindirir (Bu sayede tar.gz , tar.bz2 v.b. yöntemler ile paketlenmis uygulamalari da rahatlikla kurabilirsinsinsin).
* Sistem verilarini minimum düzeyde kullanir.
* Ilk defa Linux dagitimi kullanacaklar için ideal bir dagitimdir.
* Kurmasi çok basit olan dagitimlar arasindadir.
* Diger isletim sistemleri ile birlikte ayni PCda çalistirilabilirsinsin.
Yükleme yapabilmek için başka 2 CDyi de yüklemeniz gerekmektedir.
2. CDyi indirmek için tiklayin. (638 MB)
3. CDyi indirmek için tiklayin. (682 MB)
Boot Etme ;
Çektiginiz iso dosyasini Boot edilebilirsinsin CD olacak sekilde CD?ye yazdiriniz. Nero için; sirasi ile Kopyala, yedekle / Kalibi Diske Yazdir / Iso dosyasini seçin / Yazdir (Burn) deyin.
K3B için; sirasi ile Yazdirma türleri / Veri cdsi yazdirma / Kalip dosyasini yazdir / Iso dosyasini seçin / Yazdir (Burn) deyin.

Devami...
Boyut : 624 Mb
Kullanım izni :
Dil : Türkçe
Platform : Linux
TANITIM

StartCom Fedora Core Linux üzerine insa edilmis bir Linux dagitimidir. Bu dagitimin genel gayei müzik, film ile ugrasan amatör, profesyonel insanlarin ihtiyaçlarini karsilayabilmektir.
Temel Özellikleri :
* Fedora Core (Redhat) Linux dagitimini ana alir.
* Fedora Core paket yönetim sistemi (Rpm) ile paketlenmis dosyalari (uygulamalari) tek tiklama ile basitca kurabilirsinsinsin.
* Diger dagitim RPM leri ile uyumludur. (Suse, Mandriva v.b.)
* Içerisinde müzik kesme, parçalama, düzenleme v.b. islemleri yapabileceginiz tüm uygulamalar yüklüdür.
* Içerisinde film kesme, parçalama, düzenleme v.b. islemleri yapabileceginiz tüm uygulamalar yüklüdür.
* Gnome masaüstü orfullini kullanir.
* Yüklerken Türkçe seçenegini seçerek Türkçe yükleyip kullanabilirsinsinsin.
* Istenirse KDE masaüstü orfulli da yüklenebilirsinsin.
* Temel ihtiyaciniz olan tüm uygulamalari içerisinde barindirir.
* Depolarinda 14.000 den fazla uygulama barindirmaktadir.
* Internet üzerinde tek tiklama ile kurabileceginiz 140.000 den fazla rpm sistemi ile paketlenmis
ücretsiz uygulama mevcuttur.
* Temel Gnome kütüphanelerini içerisinde barindirir (Bu sayede tar.gz , tar.bz2 v.b. yöntemler ile paketlenmis uygulamalari da rahatlikla kurabilirsinsinsin).
* Sistem verilarini minimum düzeyde kullanir.
* Ilk defa Linux dagitimi kullanacaklar için ideal bir dagitimdir.
* Kurmasi çok basit olan dagitimlar arasindadir.
* Diger isletim sistemleri ile birlikte ayni PCda çalistirilabilirsinsin.
Yükleme yapabilmek için başka 2 CDyi de yüklemeniz gerekmektedir.
2. CDyi indirmek için tiklayin. (638 MB)
3. CDyi indirmek için tiklayin. (682 MB)
Boot Etme ;
Çektiginiz iso dosyasini Boot edilebilirsinsin CD olacak sekilde CD?ye yazdiriniz. Nero için; sirasi ile Kopyala, yedekle / Kalibi Diske Yazdir / Iso dosyasini seçin / Yazdir (Burn) deyin.
K3B için; sirasi ile Yazdirma türleri / Veri cdsi yazdirma / Kalip dosyasini yazdir / Iso dosyasini seçin / Yazdir (Burn) deyin.

Devami...