fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Virtual Villagers - Chapter 1: A New Home (Macintosh) 1.01

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Virtual Villagers - Chapter 1: A New Home (Macintosh) 1.01

Virtual Villagers - Chapter 1: A New Home (Macintosh) 1.01
    Boyut : 20.8 Mb
    Kullanım izni : 60 dakika
    Dil : Ingilizce
    Platform : Mac OS X

TANITIM

Bir zamanlar güzel bir adada mutlu bir sekilde yasayan kabile vardi. Büyük bir volkan adayi harap edene kadar her sey güzeldi. Volkan patlamasindan az önce adadan kaçanlar sansliydi. Tekneyle adadan kaçanlar, lavin, atesin harap ettigi adayi sadece seyrettiler. Denizde sürüklendikten sonra bir esrarengiz ada sahiline erisirler. Etrafi seyrederler. Belki her seye ragmen iyi bir sansa sahiptiler...

Virtual Villagers bir köy benzetim (simülasyon) oyunu. Bu sanal köyde küçük bir kabileye hayatta kalmanin anaini ögretmekle ise baslayabilirsinsinsin. Oyunun nesnesi PCinizda küçük bir köy kurmak. Bu küçük köyünüzde bulunan köylüler için yemek, barinma ihtiyacini karsilamak; teknolojik arastirma, çesitli hastaliklarla mücadele etmeyi ögretmelisin.

Günlük yasam hakkinda köylüye yardim ederek adayi kesfetmelisin. Gizemleri açiga çikartmak için sanal köye giris yapabilirsinsinsin.

Köylülerin köyde sag kalmasini saglayarak bulmacayi, gizemi adim adim çözebilirsinsinsin. Daha fazla köylü, bulmacayi çözmeyi, yepyeni teknoloji arastirmalarini saglayabilirsinsin. Fakat çok fazla köylü daha fazla yemek ihtiyacini ortaya çikartir.

Bu sanal köyde ilk yapacaginiz seylerden biri ana gereksinimleri karsilamak olacak. Yemek bunlardan biri. Ayrica barinma ihtiyaci için bir ev yapmaniz da gerekecek. Meyve toplayabilirsinsinsin.

Köyde bakici anneler, zamanlarinin büyük çogunlugunu veletlara adadiklari için, oyun zamani içerisin de 2 yil boyunca köyde herhangi bir yaratim isi yapamazlar. Ayrica bebekler, yetiskinler ileriki zamanlarda bir yemek krizi çikartabilirsinsin. Ve hastaliklarla mücadele etmelisin.

Kabileniz için... (gerisi oyunun içerisin de)

Özellikler:
    Yüzlerce köy.
    Kabilenizi çogaltabilirsinsinsin.
    Oyundaki veletlarin isimlerini degistirebilirsinsinsin.
    Kendi maceranizi olusturabilirsinsinsin.
    Etkili ses efekti, özgün sesler.
    Çarpici, hos grafik tasarim.
    Oyunu duraklatip devam edebilirsinsinsin.
    Bir köylü seçip, ona tikladiginizda seçili köylünün ayaklari çevresinde beyaz bir elips görülür. Bu köylü hakkinda çesitli bilgilere ulasabilirsinsinsin. Ismi, becerisi, yaptiklari, hoslandigi seyler gibi.
    Mac OS X 10.2 ya da üstü gerekir.

Programda 5 ana ekran var.
    Ana ekran: Bu ekran çogu eylemin olustugu yer.
    MAP (Harita): Tüm köye göz atabilirsinsinsin. Yakinlastirmak, gitmek istediginiz bir yer için haritadan bir konum seçin.
    Teknoloji: Bu ekran sizin köylüleri arastirmak için kullaniciya bir rehber sunar. Adadaki hayati yükseltmek için yatirim yapabilirsinsinsin.
    Köylü ayrintisi: Köyde kaç kisi yasadigi, ne kadar yemek oldugu gibi çesitli bilgilere erisebilirsinsinsin.
    Bulmaca, kilometre tasi: Amaciniz buradaki gizemi kesfetmek.

[Virtual Villagers - Chapter 1: A New Home (Sanal Köylüler - Bölüm 1: Yeni Bir Ev)]

Kisitlama:
    Deneme sürümü 60 dakika ile sinirlidir. Lisansli kullanabilmek için satin almalisin. Fiyati 19.95$dir.

Devami...
Working...
X