Inspector Parker 1.02
Boyut : 5.27 Mb
Kullanım izni : 60 Dakika
Dil : Ingilizce
Platform : Windows (Tümü)
TANITIM

Bir dedektif olmak, bir bulmacaya benzeyen cinayetleri lemek...
Iste buradaki oyunda bir dedektifsin, size verilen ipuçlarina dayanarak
katilin kim oldugunu bulmaya çalisiyorsunuz. Olaylar büyük bir evin içerisin de geçiyor, siz verilen tanik ifadelerine göre olayi çözüyor yada çözmeye çalisiyorsunuz
)
Oyunun içerisin deki karakterler, evdeki oda sayilari, siz bölüm geçtikçe artiyor, isini biraz daha zorlastiriyor. Katil bazen para; bazen de karsiliksiz bir ask için buradaki cinayeti isliyor, bunu bulmak da size düsüyor.
Oyunun grafikleri gayet güzel. Ayrica oyunda takildiginiz zaman size yardim edebilecek bir tür de isini epey basitlastiriyor. Bulmaca, eglenceyi birlestiren bir oyun nasil olur diye merak ediyorsaniz, mantiginizi kullanarak cinayetleri lemek istiyorsaniz buradaki oyun full size göre...
En Düsük Sistem Gereksinimleri :
Islemci : Pentium 2-233
Hafiza : 32 MB Hafiza
Sabit sürücü : 20 MB Bos Alan
Not: Oyunu deneme süresinden sonra da kullanmak için 19.95$ verip satin almaniz gerekmektedir.

Devami...
Boyut : 5.27 Mb
Kullanım izni : 60 Dakika
Dil : Ingilizce
Platform : Windows (Tümü)
TANITIM

Bir dedektif olmak, bir bulmacaya benzeyen cinayetleri lemek...
Iste buradaki oyunda bir dedektifsin, size verilen ipuçlarina dayanarak
katilin kim oldugunu bulmaya çalisiyorsunuz. Olaylar büyük bir evin içerisin de geçiyor, siz verilen tanik ifadelerine göre olayi çözüyor yada çözmeye çalisiyorsunuz
)Oyunun içerisin deki karakterler, evdeki oda sayilari, siz bölüm geçtikçe artiyor, isini biraz daha zorlastiriyor. Katil bazen para; bazen de karsiliksiz bir ask için buradaki cinayeti isliyor, bunu bulmak da size düsüyor.
Oyunun grafikleri gayet güzel. Ayrica oyunda takildiginiz zaman size yardim edebilecek bir tür de isini epey basitlastiriyor. Bulmaca, eglenceyi birlestiren bir oyun nasil olur diye merak ediyorsaniz, mantiginizi kullanarak cinayetleri lemek istiyorsaniz buradaki oyun full size göre...
En Düsük Sistem Gereksinimleri :
Islemci : Pentium 2-233
Hafiza : 32 MB Hafiza
Sabit sürücü : 20 MB Bos Alan
Not: Oyunu deneme süresinden sonra da kullanmak için 19.95$ verip satin almaniz gerekmektedir.

Devami...