Irfanview Türkçe Yamasi 4.10
Boyut : 35 Kb
Kullanım izni : Filigran
Dil : Türkçe
Platform : Windows (Tümü)
TANITIM

Dünyanin en iyi resim göstericilerinden biri olan Irfanviewin türkçe yamasi. indir.com editörlerinden bosluk & yozcelik tarafindan nmistir. IrfanView 3.35, üstü tüm sürümlerde kullanilabilirsinsin.
Irfanview uygulamainin Ayrıcari;
Birçok biçimi destekler. Destekledigi tüm biçimlere buradan (ingilizce) bakabilirsinsinsin,
Önizleme, Thumbnail (küçük resim) özelligi,
Slayt Gösterisi yapabilme (Slideshowlari .exe ya da .scr biçiminde kaydedebilirsinsin ya da CDye yazabilirsinsinsin),
Hizli dizin izleleme,
Toplu dönüstürme yapabilme,
E-posta ile gönderme seçenegi,
Multimedya oynatici,
Resimler üzerinde efektler uygulayabilme,
Renk derinligini degistirebilme,
EXE, DLL, ICL dosyalarindan simgeleri alabilme,
Birçok eklenti,
Tek bir .exe dosyasi, dll dosyalari yok, Kabul ediyorum, deneme süresi bitti gibi mesajlar yok. Program ücretsiz,
Kullanicinin izni olmadan registryde (windows kaydi) bir degisiklik yapmaz,
Ve daha birçok özellik...
Irfanview uygulamaini buraya tiklayarak indirebilirsinsinsin.
Not: Kurulum için .zip dosyasinin içerisin deki Beni Oku.txt dosyasina bakabilirsinsinsin.

Devami...
Boyut : 35 Kb
Kullanım izni : Filigran
Dil : Türkçe
Platform : Windows (Tümü)
TANITIM

Dünyanin en iyi resim göstericilerinden biri olan Irfanviewin türkçe yamasi. indir.com editörlerinden bosluk & yozcelik tarafindan nmistir. IrfanView 3.35, üstü tüm sürümlerde kullanilabilirsinsin.
Irfanview uygulamainin Ayrıcari;
Birçok biçimi destekler. Destekledigi tüm biçimlere buradan (ingilizce) bakabilirsinsinsin,
Önizleme, Thumbnail (küçük resim) özelligi,
Slayt Gösterisi yapabilme (Slideshowlari .exe ya da .scr biçiminde kaydedebilirsinsin ya da CDye yazabilirsinsinsin),
Hizli dizin izleleme,
Toplu dönüstürme yapabilme,
E-posta ile gönderme seçenegi,
Multimedya oynatici,
Resimler üzerinde efektler uygulayabilme,
Renk derinligini degistirebilme,
EXE, DLL, ICL dosyalarindan simgeleri alabilme,
Birçok eklenti,
Tek bir .exe dosyasi, dll dosyalari yok, Kabul ediyorum, deneme süresi bitti gibi mesajlar yok. Program ücretsiz,
Kullanicinin izni olmadan registryde (windows kaydi) bir degisiklik yapmaz,
Ve daha birçok özellik...
Irfanview uygulamaini buraya tiklayarak indirebilirsinsinsin.
Not: Kurulum için .zip dosyasinin içerisin deki Beni Oku.txt dosyasina bakabilirsinsinsin.

Devami...