Rent A Car 1.0.1
Boyut : 10.2 Mb
Kullanım izni : 10 müsteri
Dil : Türkçe
Platform : Windows (Tümü)
TANITIM

Üreticiden: Rent A Car uygulamai araç kiralama ofisleri için konsept danismanlarindan alinan bilgi, öneriler dogrultusunda nmis güçlü, fonksiyonel bir uygulamadir. Rent A Car ile bir araç kiralama ofisi eksiksiz bir yönetim sistemine kavusur.
Yazilimin öne çikan Ayrıcari sunlardir:
Sinirsiz müsteri, araç kaydi
Araç resimlerini kaydedebilme (Böylece araç elinizde olmasa bile müsterinize tanitabilirsinsinsin.)
Araç, müsteri yasaklama
Araç bakimlarini kayit altina alma
Kiraya verme islemlerinin otomatik kaydi, entegre kasa defteri, kasa defterine otomatik veri aktarimi
Firmanizda hangi araç ne kadar para kaznmis, kaç kez kiraya verilmis gibi istatistiki bilgiler
Kasko, muayene, sigorta hatirlatma sistemi
Araçlara sinirsiz bakim kaydi
Hangi araçtan ne kadar para kazanildigini gösteren istatistiki bilgiler
Not: Programin deneme sürümünde 10 müsteri kaydi yapabilme kisitlamasi vardir. Hiçbir kisitlama olmayan lisansli sürümü 150 YTLdir.

Devami...
Boyut : 10.2 Mb
Kullanım izni : 10 müsteri
Dil : Türkçe
Platform : Windows (Tümü)
TANITIM

Üreticiden: Rent A Car uygulamai araç kiralama ofisleri için konsept danismanlarindan alinan bilgi, öneriler dogrultusunda nmis güçlü, fonksiyonel bir uygulamadir. Rent A Car ile bir araç kiralama ofisi eksiksiz bir yönetim sistemine kavusur.
Yazilimin öne çikan Ayrıcari sunlardir:
Sinirsiz müsteri, araç kaydi
Araç resimlerini kaydedebilme (Böylece araç elinizde olmasa bile müsterinize tanitabilirsinsinsin.)
Araç, müsteri yasaklama
Araç bakimlarini kayit altina alma
Kiraya verme islemlerinin otomatik kaydi, entegre kasa defteri, kasa defterine otomatik veri aktarimi
Firmanizda hangi araç ne kadar para kaznmis, kaç kez kiraya verilmis gibi istatistiki bilgiler
Kasko, muayene, sigorta hatirlatma sistemi
Araçlara sinirsiz bakim kaydi
Hangi araçtan ne kadar para kazanildigini gösteren istatistiki bilgiler
Not: Programin deneme sürümünde 10 müsteri kaydi yapabilme kisitlamasi vardir. Hiçbir kisitlama olmayan lisansli sürümü 150 YTLdir.

Devami...