Maliyet Takibi Programi 2.21
Boyut : 6.74 Mb
Kullanım izni : 3 malzeme girisi
Dil : Türkçe
Platform : Windows (Tümü)
TANITIM

Üreticiden:
Imalatla ugrasan isletmelerin, yarattikleri mamüllerin maliyet hesaplarini PC orfullinda yapabilmeleri için nmistir.
Açik Veritabani Baglanabilirsinsinligi (ODBC)
ODBC teknigi ile veritabanina hizli, basit, güvenli erisim saglanmistir.
Ürünleri gruplandirarak kategorilere ayirma
Imal edilecek ürünleri gruplandirarak kategorilere ayirma, her ürün için kullanilan malzemeleri seçip maliyet hesaplama imkani vardir.
Ek maliyet kalemleri ekleme
Hesaplanan malzeme maliyetine; isçilik, kâr, başka, vade yüzdelerini ekleyerek toplam maliyeti bulabilirsinsinsin; hatta başka bölümüne negatif deger girerek iskonto da yapabilirsinsinsin.
Degisiklikleri maliyete otomatik olarak yansitma
Örnegin bir malzemenin fiyatini degistirdiginizde, buradaki malzemeyi kullanan tüm ürünlerin maliyeti de buradaki degisiklige göre otomatik olarak yepyeniden güncellenir.
Malzeme, ürünlerle ilgili listeler
Malzeme, ürün listelerinizi; ayrica, malzeme hareketlerini izleleyebilirsinsin, bunlarin dökümünü basitca yazdirabilirsinsinsin.
Lisans Bilgileri
Tanitim Sürümü: 3 malzeme girisi ile sinirli
Tam Sürüm: 80.-YTL

Devami...
Boyut : 6.74 Mb
Kullanım izni : 3 malzeme girisi
Dil : Türkçe
Platform : Windows (Tümü)
TANITIM

Üreticiden:
Imalatla ugrasan isletmelerin, yarattikleri mamüllerin maliyet hesaplarini PC orfullinda yapabilmeleri için nmistir.
Açik Veritabani Baglanabilirsinsinligi (ODBC)
ODBC teknigi ile veritabanina hizli, basit, güvenli erisim saglanmistir.
Ürünleri gruplandirarak kategorilere ayirma
Imal edilecek ürünleri gruplandirarak kategorilere ayirma, her ürün için kullanilan malzemeleri seçip maliyet hesaplama imkani vardir.
Ek maliyet kalemleri ekleme
Hesaplanan malzeme maliyetine; isçilik, kâr, başka, vade yüzdelerini ekleyerek toplam maliyeti bulabilirsinsinsin; hatta başka bölümüne negatif deger girerek iskonto da yapabilirsinsinsin.
Degisiklikleri maliyete otomatik olarak yansitma
Örnegin bir malzemenin fiyatini degistirdiginizde, buradaki malzemeyi kullanan tüm ürünlerin maliyeti de buradaki degisiklige göre otomatik olarak yepyeniden güncellenir.
Malzeme, ürünlerle ilgili listeler
Malzeme, ürün listelerinizi; ayrica, malzeme hareketlerini izleleyebilirsinsin, bunlarin dökümünü basitca yazdirabilirsinsinsin.
Lisans Bilgileri
Tanitim Sürümü: 3 malzeme girisi ile sinirli
Tam Sürüm: 80.-YTL

Devami...