fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Uzmanlar , değerli bilim adamları ne olur bir şeyler yazın...

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Uzmanlar , değerli bilim adamları ne olur bir şeyler yazın...

Fotoğrafı Gönderen: mustafasabriturkay

Fotoğraf Hakkında Bilgi: Değerli Ziraat uzmanları. Ben bir pilotum. 34 yıldır Ülkem ve kuzey yarım kürede bir çok yerde uçtum. Anadolumdaki ağaçsızlık, Ormansızlık ve buna bağlı olumsuzlukları yükseklerden daha iyi gözleyebildiğim için bu durumu fotoğraflama kararı aldım yıllar önce. Ve bir çok fotoğraf paylaşım sitesinde "Yorum çok, yorum yok" sunumuyla paylaşıyorum . sitenizde daha önce paylaştığım fotoğraflarıma çok güzel yorumlar geldi. Ve siz konunun uzmanlarının desteğini alabilirsem, paylaştığınız bilgileri fotoğraflarımın altına eklersem daha etkili olduğunu gördüm. Bu nedenle sizlerden yorumlar bekliyorum. Kayseri kuzeyi Yamula baraj gölü; Bu fotoğrafıma başka bir sitede değerli bir Arkadaşım " Merhabalar. Acaba yükselti sebebiyle mi ağaç yok.dersiniz..İnsan aklını hayra yormaya çalışıyor da..Hani, demek ki yok..olmuyor ile avunmak istememden mi nedir..?Baraj settinin fotoğrafdaki ölçüye göre 3-5 cm yukarı kuzey doğusunda bir yeşillk var ama ...inşallah o da sadece yosun çimendir..ağaç değildir.. " yazmış. bende kendisine yine sivas bölgesinden yayınladığım fotoğrafımın altına Sn. Saraç beyin cevabı ile ve altındaki diğer değerli yorumlarla cevap verdim. lütfen bu konuda desteğinizi bekliyorum .Ülkemiz hızla çölleşiyor ,Yağmurlardan sonra denizlerimiz , göllerimiz Kahverenginin tonlarına bürünüyor , verimli toprak akıyor... Sİzlere iyi dileklerimi , saygılarımı sunuyorum. Mustafa Sabri Türkay

Bahcesel Fotoğraf Servisi Photosel'de göster! Uzmanlar , değerli bilim adamları ne olur bir şeyler yazın...
  • Fidanligi.com

Cevap: Uzmanlar , değerli bilim adamları ne olur bir şeyler yazın...

Paylaşımlarınız ve hassasiyetinin için bir bilim adamı olarak teşekkür ediyorum Mustafa Bey.

Yukarıda bahsettiğiniz yeşil tabaka diğer taraflarda da mevcut. Benim görüşüm, bu görüntülerin kaynağının ağaç olmadığı yönündedir. Çünkü yeşil alan hatları düzgün bir şekilde sonlanıyor. Girinti çıkıntılar yok. Bunlar bir buğday tarlası olabilir, arpa ya da yulaf.. Baika bir ifadeyle tek yıllık, otsu bitkiler. Yosun tabiki olamaz. Resmin sol altında baraja bağlanan derenin kenarlarındaki ağaçlarla kıyaslarsanız durum daha iyi anlaşılacaktır.

Ama onun hemen üstünde koyu yeşil alan, ağaçlık bir alan. Burada mutabık olduğumuzu düşünüyorum.

Comment

Working...
    X