fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yayçep CD'lerinin linkini isteyenler buraya!!!

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

Cevap: Yayçep CDlerinin linkini isteyenler buraya!!!

arkadaşlar bence bu paylaşımın yapılması eğitim ve öğretim açısından son derece faydalı sonuçta yayçep te eğitim öğretim amacı ile bu cd leri yapmış...

Comment

Bne de istiyorum ve linkler paylaşılmasının da faydalı olacagına inanıyorum

Comment

ben de istiyorum
        ayrıca linklerin serbestçe dağıtılmasının çiftçilik için faydalı olacağı inancındayım

Asşlında devlet çiftçiyi bilinçlendirmek için cretsiz olarak kendi sitesinde yayınlamalı

değil mi?

Comment

banada linkleri özel mesajdan gönderebilirmisiniz?

Comment

hocam bana acil lazımm kaç gündür arıyorum ama yok..linkleri banada yollarsan sevinirim..

Comment

bi hafta önce mesaj yazdım ne gelen var ne giden

Comment

evet linklerin paylaşılması taraftarıyım.uygun görülürse burdan verilebilir

Comment

s.a. ben biçerdöverle ilgili cd leri istiyorum ..selamlar

Comment

Bahcesel.com Yönetiminden açıklama: Kötü niyetli kullanımların engellenmesi için yeni üyelerimizin ilk birkaç mesajlarında link verme hakları bulunmuyor. Forumumuzu kullandığınız sürece bu hakka otomatik olarak sahip olabilirsiniz. Lütfen bu mesajınızın alt sağında bulunan düzenle butonu ile mesajınızı yeniden düzenleyiniz ve ilk birkaç mesajınızda link vermeyiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Comment

kardeş elindeki yayçep cd lerini linkini atarasan vereceğim adrese sevinirim şimdiden teşekkürler [email protected]

Comment

benım özelime linkleri verebılırmısın kalamana

Comment

bence bu yayçep olayı tamamen bu sitenin bir blöfü daha çok üyeye ulaşabilmek adına insanları yok işte linkleri verecem yok sitenın yöneticilerinin onayını bekliyorum falan diğer taraftan yönetici diyor oylama yapalım bunlar hiç hoş şeyler değil siteyi ve yöneticilerini esefle kınıyorum yaptığınız çok çirkin insanları resmen aldatmak

Comment

Sayın Bekirgokmen,her üyenin mesajına tepkiyle yaklaşırsak sizin bu mesajınıza da tepki vermemiz gerekirdi. Biz tüm üyelerimize ve mesajlara olumlu ve ılımlı yaklaşıyoruz. Katı kurallarımız yok. Hep olaylara olabilir yönüyle bakıyoruz. Bir üyenin mesaj yazmasıyla sitemize laf söylemenizi kabul edemeyiz. Bunun için lütfen aşağıdaki izahımı okuyunuz.

Lisanslı bir yayını illegal olarak dağıtmak bize yakışmaz. Kalamananın ne yapmak istediği de belli değil... linkleri vereceğim dedi sonra ortada link yok. Aleni olarak linklerin yayınlanmasına izin vermedim. Normal üye gibi bende özel mesajdan, linkleri kendisinden istedim, bana da göndermedi... demek ki kimseyle paylaşmamış, buradan onu anlıyorum. Bir mana veremedim.

Ancak bu başlığa şu gözle bakıp değerlendirebilirsek çok faydalı olduğunu da görebilirsiniz.

Bu başlığı sayın kalamana açtıktan sonra gördük ki yayçep cdlerinin yapımından yıllar geçmesine rağmen yayçepe olan ilgi halen devam ediyor. Bahcesel.com olarak Tarım Bakanlığına Resmi olarak gecen hafta müracaat ettik ve telefonla da Yayın Dairesi ile görüştük. Eğer izin alabilirsek cdlerin tümünü VİDEOSEL servisimizde yayınlayacağız ve Bahcesel.com sitesinin farkını böylece ortaya koymuş olacağız. Buradan bu güzel gelişmenin haberini vermekten dolayı mutluyuz ve bu mesajımın tüm yayçep meraklılarına da otomatik olarak mail ile gönderildiğinin farkındayım. Umarım çok kısa bir süre sonra tüm cdlerin buradan yayınlanacağı haberini de sabırsızlıkla bekliyorum.

Halen uydudan yayın yapan Toprak TV de yayçep cdleri yayınlanıyor, neden internette yayınlamasın dedik ve Cdlerin yayınlanması için Bakanlıktan izin istedik. Burası da sanki bunun imza kampanyası gibi oldu. kalamana neye niyet etti, biz işi nerelere getirdik. hani derler ya neye niyet neye kısmet.. Birazcık bu olayda ona benziyor.

Hep beraber bekleyip görelim... Bakalım benim de bu mesajım blöf mü?

Saygılarımla..

Comment

Cevap: Yayçep CD'lerinin linkini isteyenler buraya!!!

kesinlikle paylaşılmalı bence de.herşey maddiyatla ölçülmez.zaten böyle işin maddiyat boyutu düşünülmez.çünkü tarımda kalite her kesimi etkiler.sen çiftçiyi,yetiştiriciyi bundan sırf para için mahrum bırakırsan bu seni de etkiler,gelecek olan neslini de...

Comment

Cevap: Yayçep CD'lerinin linkini isteyenler buraya!!!

slm
                                bende linkleri istiyorum saygılarımla

Comment

Working...
                                X