- Eskiþehir Ticaret Odasý ve Ýl Tarým ve Hayvancýlýk Müdürlüðü iþbirliði ile tüketicilere ve gýda sektöründe faaliyet gösteren firma ve temsilcilerine bir eðitim düzenlendi. "Gýda sektörü bilinçlendirme toplantýlarý" adý altýndaki seminer Eskiþehir Ticaret Odasý Meclis Salonu'nda gerçekleþtirildi. Gýda eðitimlerinin hem üreticilerin hem de tüketicilerin bilinçlenmesi için önem teþkil ettiðini belirten TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskiþehir Ticaret Odasý Baþkaný Harun Karacan, ETO olarak üyelerin Avrupa Birliði standartlarýnda gýda üretimi yapmalarýný saðlamak ve bu yöndeki farkýndalýklarýný artýrmak için eðitim ve seminerler düzenlemeye devam edeceklerini ifade etti. Gýda Tarým ve Hayvancýlýk Ýl Müdür yardýmcýsý Salih Çildem ise eðitimlerin amacýnýn toplumumun ihtiyacý olan saðlýklý ve güvenilir gýdanýn çiftlikten sofraya kadar yol alan üretim iþleme ve daðýtým aþamalarýn her faaliyetinin kayýt ve kontrol altýna alýnmasý olduðunu söyledi. Eskiþehir Ticaret Odasý ve Ýl Tarým ve Hayvancýlýk Müdürlüðü tarafýndan 2011 yýlýnda Türkiye ve AB Arasýnda Sivil Toplum Diyalogu-II Balýkçýlýk ve Tarým Hibe Programý bileþeni altýnda "Gýda Sektöründe Ýzlenebilirliðe Uyum ve KOBÝ'lerin Farkýndalýðýnýn Artýrýlmasý" projesi kapsamýnda düzenlenen eðitimlere çok sayýda çiftçi ve gýda üreticisi katýlarak sertifika almýþtý.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Video: Gýda sektörü bilinçlendirme semineri ETO'da gerçekleþtirildi
Collapse
X
-
Video: Gýda sektörü bilinçlendirme semineri ETO'da gerçekleþtirildi
Etiketler: hiçbiri