fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çevreci! Doğan sevsinler seni...

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Çevreci! Doğan sevsinler seni...

"Çevreci Doğan sevsinler seni"
    Erdoğan Aydın Doğan'ı topa tuttu...

07.09.2008 16:25
    Başbakan Erdoğan'dan Aydın Doğan'ı topa tutmaya devam etti. Doğan'ın 1 hafta içinde gerçekleri açıklamaması halinde kendisinin açıklayacağını belirten Erdoğan şöyle konuştu:

"Ben gerçekleri söylüyorum. Kovaladığın iş hakkın değil. Hakkın olmayan bir şey. Gazetelerin çevreci çevreci dolaşıyorlar. Ben de diyorum ki 'Çevreci Doğan sevsinler seni' Hilton'un önündeki devasa yeşil alanın rezidans yapmak üzere, Şişli Belediyesi'nden işini halletmişti ama İBB'den işin halledemedi. Bunu açıklamamaz gerekiyor. Hilton olayı o kadar basit değil. 'Ben boşuna mı o kadar parayı verdim' dedi. Aynen bana kullandığı ifade. Bunlar köşeyi böyle döndü. vurgunları böyle vurdular. Bizden bunu temin edemediği için böyle davranıyorlar. Sıkıntı buradan geliyor. Önce köşeye sıkıştıracaklar. Gazetelerin taktiği budur. Her yerde bunu yapıyorlar. Yaptıkları bu."
  • Fidanligi.com

Cevap: Çevreci! Doğan sevsinler seni...

Sayn Başbakanımız işiniz çok zor.Yarin yüz yerden topla tüfenkle saldırırlar.Çevre de neymiş onra para lazm para...para...para. Bu yol için her şey mubah onlara.

Comment

Working...
    X