fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yorum çok, yorum yok...

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Yorum çok, yorum yok...

Değerli yeşil uzmanları merhabalar. Sitenize yeni üye oldum. İsmim Mustafa Sabri Türkay.
    Çocuk yaşlardan itibaren havacılık camiasının içinde, 33 yıldır pilot olarak fiilen sürdürdüğüm uçuculuk yaşamımı son 18 yıldır özel sektörde kaptanpilot olarak devam ettirmekteyim. Mesleğimin sağladığı mükemmel avantajı fotoğrafçılık hobimle birleştirerek ; şartlar uygun olduğunda uzun yıllardır fotoğraflar çektim gökyüzünden. Başlangıçta üçüncü boyutun eşsiz cazibesini fotoğraflamak keyifliydi fakat bu arada çok uzun yıllardır sevgili Ülkemin coğrafyasında hergeçen gün daha da kötüye giden çölleşmeyi gözledim ve son beş yıldır kesilen yok edilen yakılan ormanları, kuruyan gölleri, sulak alanları, su kaynakları yok olan baraj göllerini,
    susuz dere yataklarını... kısaca her gün biraz daha çölleşen Anadolumuzu imkanlar dahilinde fotoğrafladım. Bu fotoğraflarımı Batıdan Doğuya, Potekizden Kars a, Kuzeyden Güneye İsveç Norveç ve hatta Kuzey Amerika, Kanada dan Kızıldenizde Hurgada, Mekkeye kadar bir araya topladığımda; doğal dengenin en önemli ögesi yağmur ve meteorolojik olayların olmazsa olmaz nedenlerinden ORMAN ve yeşilin yetersizliğinin ve hatta giderek yok oluşunun ; kıyaslandığında fotoğraflarda tüm çıplaklığı ile açıkça görüldüğünü, temel eksiğin pozitif bilim ışında akılcı tarım, ziraat, ağaç, orman konularında ihtiyaç olan güçlerin yeterince iyi organize olamayışından kaynaklandığı düşüncesiyle sitenize gelerek sizlerden yardım almamın en doğrusu olduğunu düşündüm .
    Lütfen bu konuda sizleri kişisel siteme davet edebilirmiyim.
    Mustafa Sabri Türkay - Kişisel Fotoğraf Galerisi - Ana sayfa
    Mustafa Sabri Türkay : Yorum Çok, Yorum Yok 1 > ARALIK 2008 SAYISI - DECEMBER 2008 ISSUE > fotoritim
    FotoKritik - mustafasabri kullanıcısının YORUM ÇOK , YORUM YOK ... adlı portfolyosu
    Ve bu konuda paylaşmayı düşündüğüm yüzlerce fotoğraf...
    Sizlerden tek isteğim bu konuda fotoğraflarımla mesaj vermeye çalışırken siz değerli bilim adamlarınca doğru bilgilendirmenin yapılabilmesi, doğru mesajların verilmesinin sağlanmasıdır.
    Sizlere iyi dileklerimi, saygılarımı sunuyorum.
    Mustafa Sabri Türkay
  • Fidanligi.com

Cevap: Yorum çok, yorum yok...

Bu fotoğraflar çok güzel Mustafa bey. Gerçekten çok beğendim., çalışma ve başarılarınızın devamını dilerim.

Comment

Mustafa bey .Çalışmalarınızdan ve duyarlı davranışınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum.Bahcesel in fotosel kısmına BU FOTOGRAFLARINIZIDA ATABİLİRSENİZ SEVİNİRİZ.Çalışmalarınzın devamını dilerim aramıza hoş geldiniz.

Comment

Fevkalade fotoğraflar. Sitenizi sık kullanılanlar bölümüne ekledim.

Comment

Merhabalar yaptığınız iş büyük bir sorumluluktur.Kutlarım!Bizlere de düşen ,sizlerin bölgesel olarak getirdiğiniz görsellerin, toprak vb. yapısına göre ağaçlandırma vb. yapılıp yapılamayacağı konusundaki yardımımızdır. Bu konuda destek verebilecek arkadaşlarımız ile birlikte imece usulü çalışılabilir.Duyarlılığınız için tekrar teşekkürler.Saygılar.

Comment

Mustafa Bey, Sitemize hoşgeldiniz.

Sitenizi uzun süre inceledim. Sitenizdeki çalışmalarınız ve fotoğraflarınız için kutlarım.

Bendeniz hem bir zıraat mühendisi, hem bir çevreci, hem hobi olarak CBS sistemleriyle ilgilenen birisi olarak uzaktan algılama konularında çalışmalar yapıyorum. Çalıştığım kurumda da bu görevleri yürütüyorum. Sitenize eklediğiniz tüm resimler tek tek, vakit ayırarak incelenmeli ve ibret alınmalı... Hepsini vakit buldukça ayrı ayrı inceleyeceğim.

Hemen sitenize de üye oldum.

Çalışmalarınızda ve iş hayatınızda başarılar dilerim. Elimden geldiğince de fotoğraflarınıza yorum yazmaya çalışacağım.

Saygılarımla

Comment

Merhabalar sevgili Selami bey ve ilgi gösterip yazan değerli Dostlar, lütfen geç cevaplamam nedeniyle kusura bakmayın. sanıyorum herbirimizin ortak sorunu zaman yetersizliği. Ve yoğun iş programı söz konusu olunca cevaplama konusunda böyle sıkıntıya düşüyorum , hoşgörünüze sığınıyorum. Eğer elbirliği olursa her gün hızla çölleşen Anadolumuzu yukarılardan daha iyi görülebilen belgeleriyle ve siz değerli uzmanların bilme dayalı pozitif katkılarıyla osrunlar daha hızla giderilebilir, daha olumlu yol alınır düşüncesi ile; İlginize çok teşekkür ediyorum.
              Saygılarımla.
              Fotoğraflarım ile ilgilenmenizden ayrıca çok büyük memnuniyet duydum ,sağolun.Olabildiğince çok fotoğrafımı burada da sizlerle paylaşmaya çalışacağım.

Comment

Working...
              X