fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ceviz Ormanı kuralım

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Ceviz Ormanı kuralım

Merhaba arkadaşlar benim Tekirdağ da özel ağaçlandırma kapsamında Orman Bakanlığı'ndan 49+49+22 yıllık kullanım süreli tahsis edilmiş 158 dekar bir arazim var buraya 2287 Chandler ceviz fidanı dikmeyi planlıyorum.Bütün işlemleri 4 yıl sürdü projem onaylandı ve dikim yapılmaya hazır yatırım giderlerini paylaşacak resmi, ciddi ortak,ortaklar arıyorum
    Yatırım giderleri 150 000 tl civarında tutuyor.

Last edited by metomet; 25.10.13, 22:37.
  • Fidanligi.com

Turkiye Uydu Haritası

Arazinin bulunduğu bölgeyi uydu haritasında gösterbilirmisiniz.

Comment

Click image for larger version

Name:	Private Forest.jpg
Views:	1
Size:	101.3 KB (Kilobyte)
ID:	77449Click image for larger version

Name:	DSCN0073.jpg
Views:	1
Size:	431.0 KB (Kilobyte)
ID:	77450
      Arazi Tekirdağ ili Merkez İlçesi Naip köyü hudutlarında kalmaktadır köye 1100 metre Kumbağ'a 4 km uzaklıktadır.

Comment

Sayın metomet 05394323485 No lu telden beni ararsanız detaylı görülebiliriz

Comment

Efendiler!!!..gerek yazılı basında,gerekse görsel medyada ceviz hakkında pek çok bilgi sunuldu,yazıldı-çizildi.Kimseyi itham etmek istemiyorum ancak;Bu konuda suistimallerde söz konusu.Öncelikle,ceviz yetiştiriciliği öyle kolay değil.Fidanı dikelim,ondan sonra meyveyi hasat edelim olayı çok yanlış.Bence;Ceviz tarımı diğer bitkisel üretimlerden daha zor.Arazi yapısı,toprak yapısı,İllaki su,su.

Comment

17 li yaşların vermiş olduğu heyecan ve bilinçsiz bir girişim olmayışını belirtmek isterim.Zira arazi ve topak yapısı Orman Mühendisi ve Bakanlık mühendislerince yerinde incelenmiş olup proje Bakanlık mühendislerince onaylanmış ve Bakanlık kayıtlarına gerçekleşme olarak kaydedilmiştir.Sulama suyu analizleri yaptırılmış olup sulama suyu yeterlidir.Su problemi olan sahalarda ceviz türü ile ağaçlandırma yapılamamaktadır.Konu ile ilgilenirseniz sizi evraklar ile aydınlatmaktan mutluluk duyarım.

Comment

Sn Metomet:Evvelen uslubunuzdaki nezaketden dolayı teşekkür ederek başlamak istiyorum.Bu arada size acizane bir kaç sorum olacak: Mevcut arazide toprak analaizleri yapılırken;30-60,60-90 arası makro ve mikro element tahlilleri yapıldımı? 0-2mt arası toprak geçirgenliğinin durumu?son 5 yılın meterolojik durum yapısı nedir? Rakım kaç? önerilen çeşitleri belirtirmisiniz?.Benim amacım sadece yardımcı olabilmek.Sağlıcakla kalınız.

Comment

Working...
              X