Duyuru

Collapse
No announcement yet.

JOJOBA YETİŞTİRİCİLİĞİ

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• JOJOBA YETİŞTİRİCİLİĞİ

Herkese İyi ÇALIŞMALAR,
    Allah Rızası için bir vatan evladı çıksın da şu jojoba arazilerinin Orman Bakanlığından nasıl kiralanacağı konusunda bilgi versin.Orman Bölge Müdürlükleri hiçbirşey bilmiyor.Ömür geçiyor.Jojoba değer leniyor.Zaman akıp gidiyor.Lütfen birisi yardımcı olsun.Ayrıca Ziraat bankası krediyi hangi evrak ve şartlarda veriyor.Neden insanlar bilg,ilendirilmiyor?Neden ülkemin boş arazileri bu ve vb bitkilerle donatılmıyor?Neden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:

Cevap: JOJOBA YETİŞTİRİCİLİĞİ

selam iyi çalışmalar dileirm
    jojoba konusunda ekimi ve danışmanlıgı yapa biliriz bu konular da cok samimi olmak gerekiyor arkadaş
    eger hakiklaten ciddi bi yatırım ve üretici iseniz ben osmanererz gsm 05348100346-05445360542 arayın görüşelim ALLAH RIZASI İÇİN VEDE TÜRKİYENİN UFKUNUN ACILMASI ADINA HERŞEY TÜRKİYE İÇİN DİYEDÜŞÜNÜYORSANIZ GÖRÜŞELİM ALLAHA EMANET OLUN

Comment

Bana bu konuda bilgi verebilir misiniz? Benim ilgimi çekti.

Comment

EVET BENCEDE ARKADAŞLAR ÜLKEMİZİN BİRÇOK ARAZİSİ BOŞ YERE YATIYOR.. GENÇLİK DESEN O DA ÖYLE AMA ÇALIŞANLARDA TABİKİ VAR. JOJOBA VE DAHA NİCE BİTKİLER VAR HEPSİ ÜLKEMİZDE YETİŞECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.

Comment

evet bende yeni oluşum meydana getirmek istiyorum ve araştırıyorum. bu jojoba meyvemi sebzemi nerelerde ve nasıl yetişir.alt yapısınasıl oluşur bu konularda bilgilenmek istiyorum.lütfen yardıcı olun.selamlar.

Comment

Working...
          X