fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Erozyon ve çölleşme

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: Erozyon ve çölleşme

.......................................

Comment

Sn Kardelen:Yorumunuza teşekkürler.halden anlayanlara can kurban,bir atasözü vardır."Söz gümüşse,sukut altındır." derler.zamanı geldikce ve sık,sık bu tür sözleri kullanmanızı rica ediyorum.Emin olun sizin gibi,hoş sohbet arkadaşlarla tanışıp,görüşmek en büyük arzumdur.Müsait bir zamanda İSTANBUL'a geleceğim,sırf bu maksatla.Yine bizim buralarda bir söz vardırdı,yerine gitmesi dileğimle" Davarı satdım". saygılarımla,esen kalınız.

Comment

Sayın Tabiatçı abim öncelikle yazın için teşekkür ederim selami abiye söyleyelim bu sitedeki özlü sözler için bir bölüm yapsın arkadaşların güzel sözlerini buralara kayıt edelim altınada imzasını yani ad soyad koyalımki yarın bu site 1 milyon kişiye ulaştığında bu sözlerden biri kullanılırsa bak bu bu arkadaşın sözü diyelim hem arkadaşlarımızı korumuş oluruz
        Bu da yeni bir açılım olsun

Comment

Sn Kardelen:teşekkür bizden,bu öneri benim aklıma neden gelmedi? Valla helal olsun!! sizin gibi mert arkadaşlarla her şeye varım.Esen kalınız.

Comment

fsimsek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Bence sen bana katılma Ben sevilmeyen bir adamım
            Eğer bir kişi o an haklı ise, babamın baş düşmanı olsa yine onun yanında olurum.

Comment

Working...
            X