fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Potasyumun Bitkilerde İşlevi Ve Kalite Üzerine Etkileri" Konusunda Yardım İstiyorum..

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Potasyumun Bitkilerde İşlevi Ve Kalite Üzerine Etkileri" Konusunda Yardım İstiyorum..

"Potasyumun Bitkilerde İşlevi Ve Kalite Üzerine Etkileri" Konusunda Biraqz Dökümana İhtiyacım Var Arkadaşlar Yardımcı Olursanız Sevinirim..
  • Fidanligi.com

Cevap: Potasyumun Bitkilerde İşlevi Ve Kalite Üzerine Etkileri" Konusunda Yardım İstiyorum..

Hoş geldiniz erostur.Potasyumun bitkilerde olan işlevlerini çok geniş kapsamlı olarak bulacağınız ve faydalanabileceğiniz bir eseri size öneriyorum.
    Bitki Besleme Prof Dr.Burhan KAÇAR
    Prof.Dr.A.Vahap KATKAT

Comment

Cevap: Potasyumun Bitkilerde İşlevi Ve Kalite Üzerine Etkileri" Konusunda Yardım İstiyorum..

teşekkür ederim ubeyd kaynaklar için ama o kitap bende mevcut daha farklı bi kaynak önerebilirmisin.Online kaynakta olabilir

Comment

Ben size önerebilirim hasad yayınlarının iki eseri bitki besleme 1 2.si ise Sulama ve Gübreleme bitki besleme kitap larını okuyabilirsiniz saygılarımla

Comment

Working...
        X