fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2009 yılı reçete uygulamasına yönelik REÇETE YAZMA PROGRAMI

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• 2009 yılı reçete uygulamasına yönelik REÇETE YAZMA PROGRAMI

2009 yılı reçete uygulamasına yönelik REÇETE YAZMA PROGRAMI, güncellenmiş zirai ilaç ve reçete uygulaması için zenginleştrilmiş Bitki Koruma Teknik Talimatları ve ÜreticiTakip Defteri Prg.
    Bakanlık onayli Zirai İlaç Barkod Prg dahil

Sesli tanıtım videosu için lütfen aşağıdaki linke tıklayınız...
    E-program

BİTKİ KORUMA, KONTROL PROGRAMIMIZLA ÇİFTÇİLERİNİZE EN DOĞRU, 2008 YILI GÜNCELLEŞTİRİLMİŞ RUHSATLI ZİRAİ İLAÇLAR, KULLANIM YERLERİ, MÜCADELE BİLGİLERİNİ TEK TUŞ KOLAYLIĞIYLA VEREBİLECEĞİNİZ KAYNAK PROGRAM,KİMYASAL BİLGİLERİ, TAVSİYELERİ, KARIŞABİLİRLİLİK, EMSAL İLAÇLAR, DOZAJ, HASAT ARASI VS.TÜM DETAYLARINI, ZARARLI HASTALIK YABANCI OT FOTOĞRAFLARINI GÖREREK,TEK TUŞ KOLAYLIĞIYLA VERECEKSİNİZ. ETKİLİ MADDE, KULLANIM YERLERİ (ZARARLI, HASTALIK, YABANCI OT),FİRMASINA GÖRE ZİRAİ İLAÇ LİSTELEME KOLAYLIĞI...
    TEK TUŞLA HATASIZ REÇETE YAZDIRMA... DAHA MÜKEMMELİ YOK

Tarimsal Yazılımlarımız....
    Bitki Koruma Üretici Takip Defteri ve Bakanlık Onaylı Zirai İlaç Barkod Prg
    Süt Toplama Yem Satış Müstahsil Takip Prg
    Damla Sulama Hibe ve Destekleme Projelendirme Prg.
    Veteriner Klinikleri Full Paket Prg.

Tarımsal Yazılımlarımız tanıtım videoları için lüffen ziyaret ediniz.

HcSoft Yazılım Mühendislik
    E-program MSN: [email protected]
    0544 476 1959 DENİZLİ

Cevap: 2009 yılı reçete uygulamasına yönelik REÇETE YAZMA PROGRAMI

Hah bir taraftan Organik Tarım diye bağıralım, birtaraftanda reçteyle, kimyasal ilaçları ve gübreleri dahada fazla kullandırmanın yollarını arayalım. Amaç, kimyasal ilaç firmalarına dahada para kazandırmak. Reçeteye yaz falanca firmanın ilacını gübresini, o firmadan götür cukkayı. Ne güzel bir yöntem yaa. Helal olsun acayip kafanız çalışıyor. Çiftçi ancak bu kadar güzel yolunabilirdi..

Comment

reçete yazma proğramının demosunun siteye konulmasını rica ederim.

Comment

ziraat mühendisleri odasından bana gelen bu konuyla ilgili bir maili paylaşmak istedim.gelen mail metni şöyle;

Bilindiği üzere Tarım ve Köyişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan, Bitki Koruma Ürünlerinin Reçeteli Satış Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik 12 Şubat 2009 tarih, 27139 sayılı Resmi Gazete‘de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

Genelde tarım sektörü, özelde ise mesleğimiz ve özlük haklarımız aleyhine birçok düzenleme içeren Yönetmelik hakkında, 24 Şubat 2009 (bugün) tarihinde dava açılmıştır.

Dava dilekçesi ektedir.

Saygı ile duyurulur.

Comment

sayın xpress, paylaşımınız için teşekkür ederim. Umarım hakkımızda hayırlı olur. Baştan beri içime sindiremediğim bir düzenlemeydi. Umarım dava bizden tarafa neticelenir. Çünkü ilacın daha adını duymamış ve ne işe yaradığını bilmeyen birisine, ihtiyacımız olan ilacı yazdırmak tamamen akla mantığa sığmayan bir uygulamadır. Dava açıldığına sevindim.

Comment

selsarac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            sayın xpress, paylaşımınız için teşekkür ederim. Umarım hakkımızda hayırlı olur. Baştan beri içime sindiremediğim bir düzenlemeydi. Umarım dava bizden tarafa neticelenir. Çünkü ilacın daha adını duymamış ve ne işe yaradığını bilmeyen birisine, ihtiyacımız olan ilacı yazdırmak tamamen akla mantığa sığmayan bir uygulamadır. Dava açıldığına sevindim.
            bitki korumanın anlamını çözememiş arkadaşların bun anlaması biraz zor. üniversitede aldığınız kaçtane ders gerçekten bitki korumaya yönelik. konu sadece ilaçlardan ibaret değil insan sağlığınıda kapsıyor. sulama ekonomi zooteknik yada tarla bölümlerinin hangisinde bitki koruma bölümüne ait ders var. sizin mantığınızla gidersek her ezacı ilaçlardaki etkili maddeyi bilir o zaman hepsinin doktor olması gerekir doktora ne gerek var

Comment

Söyledikleriniz teknik açıdan doğru ancak, acaba reçete yazanların kaç tanesi bitki korumacı? Tahmin ediyorum ki yüzde oranı çok düşüktür.

Comment

2009 yılı reçete uygulamasına yönelik REÇETE YAZMA PROGRAMI, güncellenmiş zirai ilaç ve reçete uygulaması için zenginleştrilmiş Bitki Koruma Teknik Talimatları ve ÜreticiTakip Defteri Prg.
                Bakanlık onayli Zirai İlaç Barkod Prg dahil

Sesli tanıtım videosu için lütfen aşağıdaki linke tıklayınız...
                E-program

Comment

Working...
                X