fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Organik İnsektisit neemazl t/s

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Organik İnsektisit neemazl t/s

Organik İnsektisit neemazl t/s

NEEMAZAL™ — T/S®, Trifolio—M GmbH tarafindan geliştirilmiş doğal bir böcek ilacıdır. NEEMAZAL™ - T/S®; tırtıllar, beyaz sinekler, yaprak zararlıları, tripler ve peynir kurtlarına karşı değişik mahsüllerde mükemmel öldürücü özellikler göstermiştir. Dünyanın değişik yerlerinde yapılan biyo—etkinlik çalışmaları sayesinde bu ilaçla kontrol altına alınabilen haşere sayısı giderek artmaktadır.

Etkileme yolu
    NEEMAZAL™ — T/S® ilacının böcek öldürme etkisi, esas olarak, ilacın Böcek Gelişimini Düzenleyici etkisinden (IGR) ortaya gelmektedir. Etkilenen böcekler yaşam evrelerini tamamlayamaz ve metamorfozdan önce ölürler. İlacin böcekleri uzaklaştıran etkisi sayesinde de mahsullerdeki ani haşere kolonileşmelerinden ve buna bağlı zararlarından korur.

NEEMAZAL™ — T/S® aynı zamanda kuluçka hareketlerini bozarak yumurtaya ve gelişiminin erken döneminde böceğe çeşitli derecelerde zehirler sergiler. İlacin çok çeşitli etkileme yolları sayesinde pek çok sayıda böceği kontrol altına almak mümkündür.

İlaca ait özellikler
    NEEMAZAL™ — T/S®, 10.000 ppm azadirachtin içerir. Yüksek azadirachtin içeriği güvenilir etkiyi garanti eder. İlacin Oil—free(yağsız) olması mahsüllerdeki pitozehirliligi önler. İlacın suyla karıştırılabilir ve püskürtülebilir niteligi ise yapraklara daha büyük oranda ulaşılabilinmesini sağlar. NEEMAZAL™ — T/S®, IPM programlarıyla, çeşitli mahsüllerde yeterliliğini, kârlı, güvenilir ve tam uyumlu olduğunu kanıtlamıştır. Trifolio—M GmbH'nin ham maddeler, kendine has üretim işlemi ve sıkı kalite kontrolleri sayesinde NEEMAZAL™ — T/S®’nin kesinlikle aflatoxin içermediği garanti edilmiştir

kaynak ziraatci.com
  • Fidanligi.com

Cevap: Organik İnsektisit neemazl t/s

Meyve bahçesi tarım zararlı mücadelesinde "Neemazal" ı kullanarak, sonuçlarını aktarabilecek deneyimli birisi var mı?

Comment

Cevap: Organik İnsektisit neemazl t/s

Kiraz ağaçlarında denedim ve güzel sonuçlar aldım. Fakat, her ilaç gibi bu ilaç da önce bir dalında kullanıldıktan sonra uygulanmalı.

Comment

Working...
      X